Bekend dine synder på internettet

Amerikanerne er begyndt at skrifte over nettet. Siden det evangeliske netværk LifeChurch oprettede et online-skriftested, er det væltet ind med skriftemål.

Nu er det ikke længere nødvendigt at gå i en katolsk kirke for at skrifte. Nu kan folk bekende deres synder hjemme i deres egen stue via internettet.

For et måned siden oprettede det evangeliske netværk LifeChurch forummet mysecret.tv, hvor folk kan skrifte anonymt på nettet. Frikirkens stifter, Paster Craig Groeschel, mener, at det var nødvendigt.

»Jeg kan ikke sige, hvor mange hundrede gange folk er kommet til mig og har fortalt, at de vil fortælle mig deres dybeste hemmeligheder. Jeg indså, at folk bærer rundt på mørke hemmeligheder, og internettet giver dem et sted at skrifte i første omgang,« siger han.

På siden er der blandt andet fortællingen om den glade familie- og forretningsmand, som dyrker sex med en anden mand i hans kirke, den unge kvinde, som skød sin kæreste, mens hun var på stoffer, kvinden der som barn blev solgt til sex af sin far og en række andre skæbner.

Der er mange steder, hvor folk kan fortælle om deres mørke hemmeligheder på internettet, men Mysecret.tv-forummet er det første, som tihører en kirke. Siden starten for en måned siden har Mysecret.tv fået mere end 150.000 hits, og mere end 1.500 har angret deres synder på nettet. Craig Groeschel var efter 16 år som skriftefader klar over, at folk, der besøgte kirken for at fortælle deres hemmeligheder, ofte var plaget af skyld, men han er chokeret over de fortællinger, som folk poster på Mysecret.tv.

»At vide at så mange af de folk, jeg ser hver uge, og som udadtil ser normale ud og alligevel indeholder så meget smerte, har været overraskende,« siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”