Artikel top billede

Charlotte Schnack ny boss i Crayon Danmark

Norskejede Crayon henter 39-årige Charlotte Schnack ind som ny dansk direktør.

Den hidtidige divisionsdirektør i Atea – 39-årige Charlotte Schnack – er 1. juli tiltrådt som ny administrerende direktør for Crayon A/S, der med 21 ansatte i Danmark er en af landets førende indenfor softwaresalg, licensrådgivning og kursusvirksomhed.

Charlotte Schnack indtræder samtidig i Crayons koncernledelse og får dermed adgang til at præge beslutningerne i den norskejede koncern, som i alt har cirka 200 ansatte fordelt på selskaber i Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

»Jeg har fået et superspændende tilbud og glæder mig til at skulle ud og lære noget nyt,« siger Charlotte Schnack.

Hun ser frem til at være med til at præge og drive Crayons danske forretning blandt andet med salg af konsulenter, som er et forretningsområde, der endnu ikke er udbygget på danske jord.

»Vi har klart et ønske om med tiden at gå ind på det marked, men det vil i givet fald ske indenfor en afgrænset niche. Men det bliver ikke inden for de næste et til to år,« siger Charlotte Schnack og peger samtidig på Crayons kursusvirksomhed, som et område, hun ser frem til at arbejde med.

På det danske marked er licensrådgivning udover Crayon præget af forhandlere som Atea og A Gain, men Charlotte Schnack lægger ikke op til en hård linie overfor konkurrenterne.

»Licenser er et stort marked, og jeg tror der er plads til os alle sammen, hvis vi placerer os fornuftigt,« siger Charlotte Schnack.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere