Aalborg-forhandler efterlyser samarbejde

Der er brug for samarbejdsforum eller Erfa-gruppe, hvor små forhandlere kan udveksle erfaringer og finde sammen i samarbejde, mener Frank Bisgaard Andersen fra Labtech Data.

Små forhandlere kan lære ad hinanden og hjælpe hinanden. Det mener Frank Bisgaard Andersen, der er direktør for Labtech Data i Aalborg.

»Der er behov for forum, hvor vi kan snakke sammen og få hjælp til at få udviklet forretningen,« Frank Bisgaard Andersen.

Han erkender, at det ikke nødvendigvis er nemt, at samle forhandlerne. Der er mange forhold, der gør man måske vil holde sig tilbage af frygt for at blotlægge sin forretning overfor konkurrenter.

»Jeg ser det som en opgave for små forhandlere, at vi vinder sammen og finder måder at samarbejde på. Men vi er også nødt til at finde ud af, hvorfor vi er bange for det,« siger Frank Bisgaard.

Han mener også, et sådant forum kan bruges til, at man finder måder at samarbejde på. Eksempelvis - nævner han – kunne man måske finde sammen om, at få en aftale om kunne levere til skoler, som han tror hellere ville vælge, at købe ind hos en sammenslutning af små forhandlere, end hos en stor landsdækkende spiller, hvis de fik tilbuddet.

Den største hindring for at kunne lave et forum er nok, at mange har svært ved at forestille sig, at andre skal bestemme over dem. indrømmer Fransk Bisgaard Andersen.

»Men det handler jo om samarbejde. Og nå vi snakker om det, så vil jeg gerne citere end kollega, som har sagt, at han hellere vil have en lille bid af en stor kage end en stor bid af en kiks,« slutter han.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere