Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Labtech-direktør: Vi skal samarbejde

Frank B. Andersen, der er direktør for den nordjyske it-forhandler Labtech Data, opfordrer forhandlere til at gå sammen. Han drømmer om en paraply af butikker under Labtech.

Samarbejde er vejen frem for mindre forhandlere mener direktør Frank B. Andersen fra Labtech Computer i Aalborg. Måske endda rigtig tæt samarbejde.

»Jeg ser kolleger, der har små butikker rundt omkring, som har svært ved at klare sig, fordi leverandørerne kan være lidt hårde ved dem. Dem kunne jeg godt tænke mig at samarbejde med,« siger Frank B. Andersen.

Han mener nemlig, at butikkerne på grund af presset står et andet sted, end der de gerne ville være.

»Det kan man måske komme over ved samarbejde, hvor man kan udnytte hinanden til det, man er god til,« siger han.

Selv samarbejder Labtech Data også med andre forhandlere. Hvor Labtech Data selv aktivt sælger og leverer CRM-løsninger, så bruger de eksempelvis samarbejdspartnere, når der skal leveres ERP-løsninger.

»Tidligere har vi selv solgt ERP, men det lader vi i dag andre om,« siger Frank B. Andersen.

Når han fremhæver samarbejde, vil han også gerne selv medvirke til at gå lidt videre.

»Nogle forhandlere er måske gode til det tekniske, men ikke så gode når det kommer til administration og jura. Der kunne vi da godt samarbejde. Den store drøm kunne være, hvos Labtech Data blev en slags paraply for flere butikker, så vi sammen kunne lave noget, der virkelig sparker røv,« siger Frank B. Andersen.

På den måde mener han, at de små forhandlere, der kender deres kunder og har den gode viden kan udnytte deres styrker.
»vi kunne jo have et samarbejde, så hvis købte en pc i København, så kunne man også får den serviceret i Aalborg. Det er det, CBC mangler i dag. Et bredt koncept, hvor kunden kan, få servicen over hele landet,« uddyber Frank B. Andersen sin drøm.

Selv har Labtech Data netop afsluttet et regnskabsår med et pænt overskud, hvor de etablerede en ny butik. Flere butikker er allerede på tegne brættet.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere