Artikel top billede

Xerox satser på Røsfeld Data

Print- og kopiproducenten Xerox har udvalgt Røsfeld Data som deres eneste partner i Syd- og Sønderjylland. Ud ryger Share It.

Efter et mangeårigt samarbejde med Share It har Xerox nu valgt at satse på Røsfeld Data som partner i Syd- og Sønderjylland. Dermed bliver Xerox og Røsfelds samarbejde fra Østjylland udvidet.

»Aftalen faldt allerede på plads i oktober, og vi er nu i fuld gang med at ansætte sælgere og lede efter lokaler til kontoret, som vi har besluttet skal ligge i Esbjerg,« siger direktør i Røsfeld Data, Mads Møller Pedersen.

Ifølge Xeroxs partnerdirektør Kim Brøndsted er beslutningen om at finde en ny partner i det syd- og sønderjyske sket i ro og mag.

»Vi har været glade for samarbejdet med Share It, som har fungeret i en lang årrække. Vi havde forskellige interesser med hensyn til, hvordan vi skulle udvikle os, og så stoppede vi samarbejdet,« siger Kim Brøndsted.

Røsfeld Datas direktør mener, at det blandt andet er de gode erfaringer fra partnersamarbejdet i Østjylland, der har fået Xerox til nu at vælge Røsfeld.

»Gennem de sidste seks måneder er vores markedsdækning og salg i Østjylland vokset meget, og det har Xerox naturligvis set på. Men jeg tror også, valget hænger sammen med vores profil. Vi er en gammel virksomhed, der gennem mange år har arbejdet seriøst med høj teknik og moral. Mens der altid har været mange brodne kar i print- og kopibranchen, har vi altid holdt fanen højt med en god moral,« siger Mads Møller Pedersen.

Røsfeld Datas direktør ønsker ikke at oplyse, hvor stor den forventede omsætning i det nye område bliver. For at sikre en god start kommer han selv til at opholde sig en del tid i det nye kontor i Esbjerg, der, hvis alt går efter planen, kommer til at huse op til otte rådgivere og sælgere efter det første år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere