Lars Wørzner forlader Fujitsu

Efter syv år hos Fujitsu og Fujitsu Siemens er Lars Wørzner blevet headhuntet til jobbet som ny topchef i konsulenthuset 7N.

Blot en måned efter at have sat sig til rette i stolen som chef for Fujitsus nordiske salg, markedsføring og produktstyring skifter 47-årige Lars Wørzner til jobbet som CEO i det danske ejede konsulenthuset 7N A/S. Han kommer dermed til at stå i spidsen for 500 konsulenter, som udover den danske hjemmebane også er en spiller på markederne i Sverige, Norge, Holland, Polen, Storbritannien, Indien og Kina,

Wørzner, der også har en fortid hos HP og IBM, tiltræder sit nye job 1. oktober, hvor han afløser stifteren af 7N, Jeppe Hedaa. Hedaa overtager til gengæld posten som selskabets bestyrelsesformand fra Navision-stifteren Preben Damgaard, som dog fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem.

»Nu skal der nye, professionelle kræfter til, som kan løfte virksomheden videre til nye højder. Og her er Lars Wørzner det helt oplagte valg med alle de kompetencer - både personligt, ledelsesmæssigt og forretningsmæssigt,« siger Jeppe Hedaa.

7N, hvis historie strækker sig 20 år tilbage i tiden, satser på at kunne rulle sit succesrige forretningskoncept ud i flere lande i de kommende år. Det er den udvikling, som Lars Wørzner skal drive.

»Virksomheden har globale ambitioner, og dem glæder jeg mig til at realisere. Og det kommer til at ske med udgangspunkt i den nuværende organisation, som omfatter nogle af den internationale it-verdens dygtigste og mest respekterede specialister – og mange nye talenter, som vi fremadrettet satser på at skulle rekruttere for at kunne indfri virksomhedens muligheder og vækstmål,« siger Lars Wørzner om sit nye job.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere