Artikel top billede

Poul Thyregod skyder penge i webudvikling

Efter at have solgt sine Proshop-aktier til Expert, sætter direktør Poul Thyregod nu penge i firmaet Novicell, der udvikler e-handelsløsninger.

Direktør online-forhandleren Proshop, Poul Thyregod, har købt sig ind i ejerkredsen bag web-udviklingshuset Novicell, som har udviklet store dele af Proshops egen e-handelsløsning.

Thyregod solgte sidste efterår sine Proshop-aktier til Expert, og det er en del af pengene derfra, som han nu skyder ind i Novicell, hvor han indtræder som partner sammen med den to hidtidige ejere, direktør Per Kirchner og investoren Ole Pedersen.

»Jeg bliver fra tid til anden kontaktet af virksomheder indenfor e-handel om tip til, hvordan de kan udvikle deres forretning. På den her måde kommer jeg et skridt op og beskæftiger mig intellektuelt med e-handel i stedet for bare at flytte kasser,« siger Poul Thyregod, som betegner sit engagement i Novicell som en strategisk investering.

Han afviser i samme åndedrag, at investeringen i Novicell er udtryk for, at han er på vej væk fra Proshop

»Jeg har gode erfaringer med Novicell. Det er jo et højt specialiseret marked, hvor jeg tror jeg kan udnytte den viden jeg har opbygget gennem årene. Og målet er at bidrage til konsolideringen af markedet for e-handelsløsninger både gennem opkøb og organisk vækst,« siger Poul Thyregod.

Novicell har i dag 33 ansatte. Firmaet har eksisteret i 12 år og kelder sig selv for Vestdanmarks største web-udviklingshus, og direktør Per Kirchner er tilfreds med den nye forretningspartner.

»Med Poul Thyregod i ejerkredsen indlemmer vi en af Danmarks ubetinget største kompetencer på e-handel i virksomheden, og det forventer vi os meget af. Vi oplever et voldsomt boom omkring dette forretningsområde i øjeblikket og mærker, at vores koncept med at ansætte erfarne forretningsfolk til at hjælpe kunderne med at opbygge deres online forretning efterspørges,« siger Per Kirchner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere