Artikel top billede

Fire i Norden må fakturere Office 365 selv

Ud af kun 20 partnere på verdensplan kommer fire af aktørerne, der selv må sende regningen ud på Office 365, fra Norden. Det er Atea, TDC, Mamut og TeliaSonera.

Der er en skævvridning i antallet af Microsoft-partnere, har valgt at lave en aftale med Microsoft om selv at kunne tilbyde og fakturere Office 365. fire ud af 20 partnere er fra Danmark Norge og Sverige.

Microsofts danske ansvarlige for Office 365, Jesper Grønbæk, kan ikke umiddelbart komme med nogen forklaring på, hvorfor det forholder sig sådan.

»Måske er det et udtryk for markedets modenhed,« siger han til CRN.

Uofficielt har det længe lydt, at det danske og nordiske marked er blandt frontløberne, når det gælder salget af cloud-løsninger hos Microsoft.

Netop de bedre vilkår på de nordiske markeder kan da også være en forklaring på, at Microsoft har flere toppartnere her.
Uden at nævne det som en mulig forklaring fortæller Jesper Grønbæk, at der ligger store investeringer bag, at blive toppartner på Office 365.

»Grunden til at vi ikke har flere af de store partnere, som selv fakturerer, handler også om, at det er en stor investering fra begge parter. Det kræver integration ind vores systemer. De skal selv sætte en support op, so de kan supportere kunderne. Så der følger en del forpligtelser med i det samarbejde,« siger Jesper Grønbæk.

Af de fire nordiske partnere, der selv kommer til at fakturere kunderne har de tre af dem – TDC Hosting , Atea og Mamut – løsninger på dej til det danske marked.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.