Artikel top billede

Fyret Atea-direktør slår igen

Med den fyrede regionsdirektør Lars Andersen i spidsen starter tre Atea-folk en ny forhandler op i Jylland.
DCC Holding sørger for kapitalindsprøjtningen. ?Der er behov for en ny markant profil i forhandlerleddet, udtaler direktør Lars Andersen.

Med DCC Holding i ryggen går tre tidligere Atea-folk nu sammen om at skabe den nye forhandler "edgemo", der blandt andet satser på at gøre op med dominansen af sjællandske forhandlere i det jyske.

”Mange af forhandlerne i Jylland er afstikkere fra Sjælland. Nu laver vi en forhandler med jyske rødder, hvor vi er tæt på beslutningerne. Min erfaring fortæller mig, at hvis du vil skabe en arbejdsplads med korpsånd og identitet, så skal du være til stede. Hvis du skal have mennesker til at performe godt, så skal der være en lokal indpisker, ” siger Lars Andersen, der efter 13 år i Atea blev fyret fra sit job som regionsdirektør i Århus-afdelingen tilbage i april.

”Vi vil gerne bygge en organisation, hvor vi igen kan glæde os over en ordre på 20.000 kroner og kan mærke jorden under fødderne,” siger Lars Andersen og tilføjer, at virksomheden forventer at kunne beskæftige 25 mand inden udgangen af 2012.

Han kalder samarbejdet med DCC Holding for det perfekte match.

”DCC Holding kontaktede mig om mulighederne for at lave et alternativ til det eksisterende herovre. Og jeg har altid haft lyst til at prøve mit entreprenør-gen af” siger Lars Andersen, som ikke ønsker at fortælle, hvor mange penge DCC har skudt i projektet.

Den nye virksomhed blev stiftet i går, men går først i luften den 1. november. Som navnet edgemo antyder, er målet desuden at få skabt en forhandler, hvor medarbejderne har ”kant” i form af deres meningers mod.

”Vi ønsker medarbejdere, der har en holdning til, hvad det er, vi sælger, og hvorfor vi sælger det. Man skal have mod til at konfrontere kunden og fortælle ham, at en anden løsning måske vil være bedre, i stedet for bare at give ham det, han beder om,” lyder det fra Lars Andersen.

På trods af at de to medstiftere, Morten Arknæs og Kenneth Knude, også er tidligere Atea-folk, afviser Lars Andersen, at den nye forhandler skal ses som et opgør mod de tre stifteres tidligere arbejdsplads, Atea.

”Det er ikke det, det handler om. Det er jeg kommet ud over. Hvis det var en krigserklæring, så ville det vist svare til David mod Goliat,” siger Lars Andersen og tilføjer med et grin, at det da godt nok var David, der vandt.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere