Artikel top billede

Ingen krise for Komplett i Danmark

Mens salget går lunkent for mange forhandlere stormer den
norske onlinebutik Komplett, der er ejet af den norske rigmand Stein Erik Hagen, fremad på det danske marked - men overskuddet mangler.

Komplett har solgt varer for 140 millioner kroner på det danske marked i året første tre kvartaler. Det fremgår af nye tal fra den norske onlinekæmpe. Dermed er den norske forhandlers danske omsætning vokset med 33 procent siden sidste år.

Tidligere har Komplett ikke opgjort deres danske salg separat, men i den seneste kvartalsrapport løfter butikken sløret for, hvordan det går i Danmark. Her afsløres det også, at selvom Komplett havde en omsætning på 140 millioner danske kroner i de første ni måneder af 2011, så tjente butikken ikke penge på det danske marked. Ifølge rapporten kører den danske forretning med underskud og har i de første ni måneder bidraget negativt med ti millioner kroner.

Kompletts samlede forretning i de første ni måneder ender
dog totalt med et overskud på 65 millioner kroner til ejerene, rigmanden Stein Erik Hagen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere