Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dell-chef: Rolig nu - vi beholder Sonicwalls partnersalg

Kanalchefen hos Dell, Gregory Davis, forsikrer i en blog, at Dell vil integrere Sonicwalls partnere i Dells partnerprogram. Men Sonicwall vil også blive solgt direkte gennem Dell.

I en aktion for at berolige bekymrede partnere hos Sonicwall, som Dell netop har underskrevet en bindende kontrakt om at købe, er Dells kanalchef Gregory Davis gået i offensiven.

På Dells officielle  blog skriver han, at Dell vil gøre alt for at få Sonicwalls 15.000 forhandlere sikkert over på Dells partnerprogram "PartnerDirect".

- Vi har gjort det før med Equallogic og Compellent, skriver han blandt andet.


"Vores mål er det samme nu - at tage det allerbedste fra Sonicwalls prisvindende Medallion partnerprogram og forene det med vores eksisterende PartnerDirect-program, for at give det bedste til vores kanalpartnere," lyder det på bloggen.

Gregory Davis fremhæver også, at Sonicwall-partnerne får den ekstra bonus, at de får adgang til alle Dells øvrige produkter.


På det punkt, hvor partnere måske er mest nervøse, giver han dog ingen lindring. Som hanskriver i bloggen, så vil Dell sælge Sonicwalls produkter gennem partnere og Dell. Med dDell menes dirkte via Dells egne organisation og hjemmeside.

Men skriver Gregory Davis, Dell vil arbejde med de spilleregler i forhold til kanalen, som ifølge kanalchefen, fungerer rigtig godt i forhold til de nuværende Dell-forhandlere.

Det er et sæt spilleregler, der ifølge Davis "beskytter de forhandlere, der driver og skaber efterspørgsel efter produkterne".
 


 


 


  16. marts 2012 kl. 08.42
 


ANNONCE:

 

Knap var nyheden ude om at Dell har købt firewall-producenten
Sonicwall, før konkurrenterne begyndte at byde sig til overfor
Sonicwalls forhandlere.

Både Barracuda, Watchguard og Cyberoam
hører til blandt de producenter, der tilbyder Sonicwall-partnere
muligheder for at hoppe af.

Det sker med tilbud om, at
forhandlerne kan bytte certificeringer lige over eller få andre fordele,
hvis de skifter bort fra Sonicwall.

 

Alle artikler om:Nyt indlæg


 Overvåg dette emne  Bemærk: Nu skal du været logget ind
for at deltage i debatten på crn.dk. CRN opfordrer til en både skarp og
saglig debat på crn.dk. Redaktionen forbeholder sig ret til at slette
indlæg, som strider mod debatreglerne.Seneste gallerier

http://crn.dk/modules/davinci/getfile.php?id=73870&width=100&height=80) no-repeat center center;">


Sådan arbejder hackerne[/b]

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.