Artikel top billede

EMC giver forhandlere deres eget storage-brand

En ny nøglefærdig it-arkitektur fra EMC kan blive forhandlernes indgang til øget salg af services, lover producenten.

Producenten EMC lancerer et infrastrukturprodukt, Vspex, som samler storage, backup, servere, netværk og virtualisering i en samlet it-arkitektur, som ifølge EMCs salgsdirektør Peter Dalgas ikke binder kunderne til en enkelt producent og som kan bygges ovenpå infrastruktur fra andre producenter som eksempelvis Microsoft, VMware eller Citrix.

Løsningen skal ifølge Dalgas sælges gennem forhandlere, som samtidig får profileret deres firmanavn på den eller de bokse, som står ude hos kunderne.

"Vi har på forhånd testet en række arkitekturer, så forhandleren får mulighed for at få nøglefærdige pakker, som passer til produkter fra andre producenter, så man uanset serverfabrikat kan forbindes til en EMC-storage løsning. Samtidig får forhandlerne mulighed for at tjene flere penge på de services, der knytter sig til den samlede løsning, ligesom forhandlerens navn kommer på de maskiner, der står ude hos kunderne. Så det er deres løsning, som de kan få valideret hos os i EMC," forklarer Peter Dalgas.

Han forventer, at det nye produkt vil være interessant for både infrastrukturforhandlere , men også konsulent- og applikationshuse, som ikke nødvendigvis behøver at bevæge sig højt oppe i markedet.

"Det er en model, der går ud på, at det er forhandlere, der skal pushe det her til kunderne med mulighed for at brande sig på både løsninger og maskinel," siger Peter Dalgas.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere