Artikel top billede

Hovsa: Also Actebis og Tech Data bor på samme EM-hotel

Derfor stødte Also Actebis og Tech Data - begge med inviterede forhandlere - sammen i Kastrup Lufthavn her til morgen. Kommer de også til at sidde ved siden af hinanden til Hollands-kampen i morgen? Læs mere her.

Normalt er de benhårde konkurrenter.

Men når Danmark lørdag aften møder Holland i den første puljekamp ved fodbold-EM i den ukrainske by Kharkiv får to af landets største it-distributører, Tech Data og Also Actebis, et lidt utraditionelt indblik i, hvilke forhandlere, der har en høj stjerne hos konkurrenten.

Oprindeligt havde de to distributører hver for sig inviteret en stribe forhandlere og producenter med til Ukraine.

Men ifølge CRNs oplysninger har begge distributører ved skæbnens ugunst overladt den praktiske afvikling af arrangementet til rejsebureauaet Eventcom. Og ikke bare har rejseselskabet booket deltagerne på de to ture ind på det samme fly, som lettede fra København fredag morgen. De mange kanalfolk skal endda også overnatte på det samme hotel i Kharkiv.

Historien melder dog ikke noget om, hvorvidt de to rejseselskaber sidder på samme tribune under Holland-kampen, eller om UEFA af hensyn til sikkerheden kræver at de to grupper sidder adskilt.

Salgsdirektør hos Tech Data, Joen Rosenmeier, skal selv med på turen. Han fortæller, at man har inviteret i alt 27 forhandlere plus producenter som Samsung, Microsoft, HP, Cisco og GNNetcom med på turen. Tech Data oplyser i øvrigt, at man allerede i næste uge arrangerer en tilsvarende fodboldtur i samarbejde med producenten Dell.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra nordisk salgsdirektør Ole Eklund, som er fodboldturs-ansvarlig hos Also Actebis
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Fremadstormende belgisk Dynamics-selskab på indtog i Danmark: Overtager Bredana Solutions i andet stor-opkøb på blot tre måneder
Blot tre måneder efter købet af danske Optimate over det belgiske Dynamics-selskab 9altitudes nu også Bredana Solutions.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.