Artikel top billede

Nu kan din tabte iPhone lettere finde hjem

"Lost Mode" er en ny funktion i iOS 6, der er en hjælpsom hånd til glemsomme eller uheldige iPhone-ejere.

Der var så mange nyheder om de kommende styresystemer til Macs og iPhones, at der slet ikke var plads til dem i Apples præsentation i aftes.

Men iOS-ansvarlig Scott Forstall nåede at fortælle om den kommende funktion i iOS, Lost Mode.

Den går kort fortalt ud på, at man få endnu en mulighed for at få sin tabte smatrphone tilbage. Man giver i hvert fald hjælpsomme sjæle en lettere mulighed for at afleve tabte telefoner tilbage.

Tilføjelsen til "Find My iPhone" betyder, at man udover beskeder snart også kan sende et telefonnummer til sin forsvundne telefon. Selv om telefonen er tastaturlåst, så har personen mulighed for at ringe nummeret op.

Læser Apple ComON?

Funktionen gør det altså nemt at forene ejermand og telefonfinder, hvis denne er interesseret i at hjælpe til.

Dermed kan vi ikke undgå at spekulere på, om Apples udviklere rent faktisk læser ComON. For mindre end en måned siden berettede vi i blog-teksten: "Hvor er app'en der kan finde denne iPhones glemsomme ejer?", hvor svært det rent faktisk kan være at bringe tabte iPhones sikkert hjem.

Men det kan jo også bare være, at der virkelig er mange mennesker, der taber deres iPhones, og Apple ikke kun har lyttet til vores behov. Hvem ved?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere