Artikel top billede

Kim Dotcom: Nyt Megaupload vil ændre verden

Hævn over rettighedsindustrien? Nyt globalt netværk skal sikre fildelere mod nye angreb fra myndighederne.

"Megaupload vender tilbage. Denne gang gratis, større og bedre end nogensinde, og beskyttet mod angreb."

Sådan lyder løftet fra Kim Dotcom, der er godt i gang med at lancere en afløser for det Megauopload, som FBI fik lukket tidligere i år.

Det nye Megaupload skal ifølge en række Twitter-beskeder fra Kim Dotcom tilbyde  kryptering "on the fly" af al datatrafik med et enkelt klik.

Megaupload-stifteren fortæller videre, at han er i gang med at opbygge et internationalt netværk af hosting-selskaber.

"Alle ikke-amerikanske hostere vil kunne koble servere og båndbredde sammen," skriver Kim Dotcom i en anden Twitter-besked.

Udviklere kan tjekke API'erne til det nye Megaupload, som ifølge stifteren vil tilbyde "utrolige muligheder."

"Vores API'er og dine Mega-væktøjer vil ændre verden," lyder det fra fildelings-bagmanden med de store armbevægelser.

De store ord kunne man have affejet, hvis de var kommet fra enhver anden, men når det gælder Kim Dotcom, kan man have tillid til, at der nok skal være noget om det, han siger, vurderer Torrentfreak.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere