Artikel top billede

Svensk sikkerhedsfirma åbner dansk kontor

Det svenske sikkerhedsselskab Clavister vil være stærkere repræsenteret i Norden og har i dag åbnet nyt kontor i København.

I dag åbner Clavister, der lever af at sælge mobil- og netværkssikkerhed, et dansk kontor. Ansvarlig for det danske kontor, som ligger i København, er Karsten Nygaard.

Det danske kontor er virksomhedens tredje i Norden. De to andre er dels Clavisters hovedkontor i den midtsvenske Örnksköldsvik, dels filialen i Stockholm.

"Vi har gennem længere tid studeret det danske marked. En fortsat udvidelse af vores salgs- og marketingteam skal sikre, at Clavister fortsat dækker alle markeder med de bedste sikkerheds-løsninger," udtaler Hans Tjernström, Clavisters kanalchef i en pressemeddelelse.

Ambitionen er en stadig ekspansion af virksomhedens globale netværk og udvalg af tjenester med det formål at få kunder fra "ethvert hjørne af verden."

Produkterne er præget af skandinavisk design parret med svensk teknologi.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere