Artikel top billede

ComOFF: Apple Maps sender Formel 1-racer på afveje

Udskiftningen af Google Maps med Apple Maps på iPhone har været yderst problemfyldt. Det gøres der grin med i denne video, hvor en racerkører forgæves forsøger at navigere efter Apples korttjeneste.

For nylig advarede australsk politi mod at bruge Apple Maps, efter at en håndfuld bilister var blevet ledt på afveje og faret vild ved en større nationalpark. 

Afstandene er så store i det område, at det i værste fald kunne have haft dødelig udgang, hvis bilisterne var løbet tør for benzin og rent drikkevand, da der er op til 46 grader i nationalparken i øjeblikket.

Det er det seneste eksempel på problemerne med Apple Maps, der blev introduceret som en afløser for Google Maps på iPhone.

De virtuelle kort har været så spækket med fejl, at det fik Apples topchef, Tim Cook, til offentligt at undskylde.

Samtidig kostede fadæsen to Apple-chefer jobbet.

Google er dog for nylig kommet iPhone-brugerne til undsætning med en kort-app, der er væsentlig bedre end Apple Maps.

Imens gøres der godt og grundigt grin med Apple Maps på nettet som i denne video, der er en fup-reklame for korttjenesten.

Her sender Apple Maps racerkøreren Kimi Raikkonen på afveje i sin Formel 1-racer, hvilket han ikke er specielt begejstret for:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere