Artikel top billede

ComOFF: Apple Maps sender Formel 1-racer på afveje

Udskiftningen af Google Maps med Apple Maps på iPhone har været yderst problemfyldt. Det gøres der grin med i denne video, hvor en racerkører forgæves forsøger at navigere efter Apples korttjeneste.

For nylig advarede australsk politi mod at bruge Apple Maps, efter at en håndfuld bilister var blevet ledt på afveje og faret vild ved en større nationalpark. 

Afstandene er så store i det område, at det i værste fald kunne have haft dødelig udgang, hvis bilisterne var løbet tør for benzin og rent drikkevand, da der er op til 46 grader i nationalparken i øjeblikket.

Det er det seneste eksempel på problemerne med Apple Maps, der blev introduceret som en afløser for Google Maps på iPhone.

De virtuelle kort har været så spækket med fejl, at det fik Apples topchef, Tim Cook, til offentligt at undskylde.

Samtidig kostede fadæsen to Apple-chefer jobbet.

Google er dog for nylig kommet iPhone-brugerne til undsætning med en kort-app, der er væsentlig bedre end Apple Maps.

Imens gøres der godt og grundigt grin med Apple Maps på nettet som i denne video, der er en fup-reklame for korttjenesten.

Her sender Apple Maps racerkøreren Kimi Raikkonen på afveje i sin Formel 1-racer, hvilket han ikke er specielt begejstret for:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere