Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Er du også blevet spammet af Skillpages?

Brugerne flokkes om nyt netværk, der minder om LinkedIn. Men er der ugler i mosen?

Hvis du har åbnet din indbakke de seneste uger, har du sikkert set en invitation til det sociale netværk Skillpages fra en af dine venner eller forretningsforbindelser.

Men invitationen er ikke et tegn på, at dine venner har forelsket sig hovedkulds i endnu et socialt netværk. 

Skillpages anvender nemlig en agressiv rekrutterings-facon, hvor mange brugere ikke lægger mærke til, at de spammer hele deres vennekreds, når de selv giver tjenesten en testkørsel. En måde som mange nye internettjenester gennem tiden har benyttet sig af. En lignende tjeneste BranchOut har anvendt Facebook til at sprede sig hurtigt - uden nødvendigvis at bringe nye funktioner på banen.

Men tiden er måske løbet fra den fikse facon.

"Jeg tror, Skillpages lidt har undervurderet, hvor meget vi taler sammen på sociale medier i 2012. For fem år siden kunne man måske lave det her trick, fordi vi ikke talte nok sammen, og så kunne Skillpages vokse ret eksplosivt, fordi brugerne ikke talte sammen om netværket, og hvad det er. De har undervurderet, at de ødelægger deres eget ry og folks lyst til at bruge dem," siger foredragsholder Thomas Bigum til DR.dk.

Spændende tjeneste

Skillpages har allerede indfanget i underkanten af 10 millioner bruger. Spørgsmålet er så, hvor mange der bliver hængende, når de finder ud af, at de har været brugt som levende reklamesøjler.

Og derfor er den agressive rekruttering måske en hæmsko - for tjenesten indeholder nogle nyskabelser, der kunne udfordre den naturlige konkurrent i LinkedIn. Skillpages forsøger at opdele sine brugere i en anden måde omkring deres kvalifikationer, så det er nemmere at søge efter personer med de evner, man som arbejdsgiver leder efter.

Thomas Bigum har skrevet mere om Skillpages på sin egen hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Coronakrisen har kostet danske it-ansatte lønstigninger og efteruddannelse
Coronakrisen førte til udskudte lønforhandlinger og manglende efteruddannelse for mange ansatte i it-branchen, viser helt nye tal.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.