Artikel top billede

ComOFF: Sådan bliver du en selvfed iværksætter

Vil du gerne være en selvfed rockstar-iværksætter? Så skal du blot følge disse simple råd fra en "falsk Martin Thorborg."

Iværksætterne er de nye rockstjerner.

Har du hørt det før? Så er det sikkert, fordi det er kommet ud af munden på en, der selv kalder sig iværksætter.

Måske endda en selvfed iværksættere. 

En af de danske iværksættere, der er tættest på at have rockstjernestatus, er Martin Thorborg, der har været med til at stifte Jubii, Spamfigther, Dinero og ikke mindst iværksætter-forummet Amino.

Raser mod uduelige politikere

De seneste år har Thorborg blandt andet fået opmærksomhed ved at poste en række energiske og bramfrie Youtube-videoer, hvor han - ofte bag rattet i sin bil - giver gode råd til andre iværksættere og raser mod uduelige politikere.

Men nu er en 'Martin Thorborg-look-alike' fulgt i fodsporerne på den rigtige Thorborg og har postet en video, hvor han forklarer, hvordan du kan blive "en selvfed iværksætter".

Så - hvis du også vil kunne kalde dig for rockstjerne 2.0, skal du ifølge den nye Youtube-video blot følge disse simple råd

1. Tag billeder af dig selv, når du kører bil. Tag billeder af dig selv, når du træner og tag billeder af dig selv, når du befinder dig ude i verdens brændpunkter.

2. Tal fladt og brug en helvedes masse bandeord.

3. Husk solbrillerne. Husk altid solbrillerne - uanset vejret.

Læs også: 
ComOFF: Sådan sletter du mit 'fucking' antivirusprogram

Martin Thorborg: Jeg bruger mest min pc til at stille min kaffekop på
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere