Artikel top billede

Av-av: Surface Pro 3 overopheder uden forklaring

Microsofts nyeste Surface-udgave har allerede haft de første problemer. Maskiner med den hurtigste i7-processor kan blive så varme, at de holder op med at virke.

Surface Pro 3 ser ud til at blive en af årets mest omtalte og måske bedste Windows-maskiner. Men ingen maskine er perfekt, og nu har nogle Surface Pro 3-ejere allerede oplevet de første problemer.

Det fortæller vores amerikanske søstersite PCworld, som har kigget i de amerikanske forums og fundet dusinvis af brugere, som har oplevet problemer med en langt varmere computer end forventet. Det drejer sig om versionen med den hurtigste i7-processor.

For nogle brugere sker det endda, at computeren stopper med at fungere og blot viser et termometer-logo for at vise, at maskinen er blevet for varm.

I en besked til PCworld.com fortæller Microsoft - uden at bruge ordet "overophede" - at det er forventeligt, at en i7-processor i så tynd en skal som Surface Pro 3 vil blive varmere end andre maskiner.

Men ikonet med de for høje temperaturer er dog ikke forventet. Microsoft undskylder problemet og kommer inden for kort tid med en opdatering, som skal rette problemet.

Lignende problem på Surface Pro 2
Et lignende problem var at finde på den nu snart forældede Surface Pro 2, som efter en opdatering tilbage i foråret pludselig mistede næsten 30 procent af dens batterilevetid.

Problemet ramte alle Surface Pro 2-ejere og ikke kun i7-modellerne. Den efterfølgende opdatering til Surface Pro 2 rettede ikke kun batteriproblemet, men forøgede faktisk batterilevetiden til over otte timer.

Problemet med Surface Pro 3 og Microsofts løfte om at løse problemet kommer, kun en dag før det danske salg indledes.

Fra torsdag den 28. august bliver det muligt at købe Surface Pro 3 i flere danske butikker og via Microsofts egen hjemmeside, og hvis du vil undgå en computer, som er varmere end andre - som Microsoft selv formulerer det til amerikanske PCworld - så køb i stedet en i5-model.

Læs også: Langtidstest: Mine 290 dage med Microsofts Surface Pro 2




IT-JOB

Saab Danmark A/S

Security Architect

Unik System Design A/S

Netværksspecialist

Danske Commodities A/S

Master data specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere