Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Av-av: Surface Pro 3 overopheder uden forklaring

Microsofts nyeste Surface-udgave har allerede haft de første problemer. Maskiner med den hurtigste i7-processor kan blive så varme, at de holder op med at virke.

Surface Pro 3 ser ud til at blive en af årets mest omtalte og måske bedste Windows-maskiner. Men ingen maskine er perfekt, og nu har nogle Surface Pro 3-ejere allerede oplevet de første problemer.

Det fortæller vores amerikanske søstersite PCworld, som har kigget i de amerikanske forums og fundet dusinvis af brugere, som har oplevet problemer med en langt varmere computer end forventet. Det drejer sig om versionen med den hurtigste i7-processor.

For nogle brugere sker det endda, at computeren stopper med at fungere og blot viser et termometer-logo for at vise, at maskinen er blevet for varm.

I en besked til PCworld.com fortæller Microsoft - uden at bruge ordet "overophede" - at det er forventeligt, at en i7-processor i så tynd en skal som Surface Pro 3 vil blive varmere end andre maskiner.

Men ikonet med de for høje temperaturer er dog ikke forventet. Microsoft undskylder problemet og kommer inden for kort tid med en opdatering, som skal rette problemet.

Lignende problem på Surface Pro 2
Et lignende problem var at finde på den nu snart forældede Surface Pro 2, som efter en opdatering tilbage i foråret pludselig mistede næsten 30 procent af dens batterilevetid.

Problemet ramte alle Surface Pro 2-ejere og ikke kun i7-modellerne. Den efterfølgende opdatering til Surface Pro 2 rettede ikke kun batteriproblemet, men forøgede faktisk batterilevetiden til over otte timer.

Problemet med Surface Pro 3 og Microsofts løfte om at løse problemet kommer, kun en dag før det danske salg indledes.

Fra torsdag den 28. august bliver det muligt at købe Surface Pro 3 i flere danske butikker og via Microsofts egen hjemmeside, og hvis du vil undgå en computer, som er varmere end andre - som Microsoft selv formulerer det til amerikanske PCworld - så køb i stedet en i5-model.

Læs også: Langtidstest: Mine 290 dage med Microsofts Surface Pro 2
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Performer jeres nuværende IT-setup også fra Kina og andre kontinenter?
Sådan optimerer og sikre du din performance. Læs mere her og hør, hvordan du reelt bliver i stand til at optimere dine globale IT-operationer.