Artikel top billede

Opdatering af Chrome til Android giver smugkig på Googles kommende design

Der er endnu ikke en dato på Googles kommende Android L. Men allerede nu kan du få en smagsprøve på det nye "Material" design efter Chromes nyeste opdatering.

Android L er den kommende opdatering til Android, som endnu ikke har fået den endelige frigivelsesdato. Android L, som vil være Android 5.0, byder på en lang række forbedringer i det mobile system, men en af de største forbedringer vil være et redesign af den grafiske overflade.

Og har du en Androidtelefon, kan du allerede nu få et lille smugkig på Android L's design.

Google har nemlig opdateret Chrome for Android med det nye "Material" design, hvor de mange "levende" animationer og farvevalget giver en anden form for liv til browseren. Det er i hvert fald målet med redesignet.

Opdatering forbedrer oplevelsen

Android L blev offentliggjort i juni til Googles I/O udviklerkonference og blev modtaget med kyshånd af både udviklere og end users som et frisk pust. Android har haft samme udseende siden Jelly Bean-opdateringen tilbage i 2012.

Der er tale om et langt mere enkelt og minimalistisk design - et designsprog som tilsyneladende alle mobilproducenter har forelsket sig i - og de små subtile animationer fungerer flydende og imponerende.

På to forskellige testede telefoner, OnePlus One og Huawei P7 Ascend, virkede den nyeste version af Chrome langt hurtigere - både til at hente hjemmesider og i animationer.

Også Google's Google Plus-app har for nylig fået en opdatering til "Material" design, og man må formode, at også Google Hangouts får sig en opdatering, inden Android L bliver lanceret - formodentligt engang i slutningen af efteråret 2014.

Læs også: Her er nyhederne i den næste udgave af Android
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere