Artikel top billede

Opdatering af Chrome til Android giver smugkig på Googles kommende design

Der er endnu ikke en dato på Googles kommende Android L. Men allerede nu kan du få en smagsprøve på det nye "Material" design efter Chromes nyeste opdatering.

Android L er den kommende opdatering til Android, som endnu ikke har fået den endelige frigivelsesdato. Android L, som vil være Android 5.0, byder på en lang række forbedringer i det mobile system, men en af de største forbedringer vil være et redesign af den grafiske overflade.

Og har du en Androidtelefon, kan du allerede nu få et lille smugkig på Android L's design.

Google har nemlig opdateret Chrome for Android med det nye "Material" design, hvor de mange "levende" animationer og farvevalget giver en anden form for liv til browseren. Det er i hvert fald målet med redesignet.

Opdatering forbedrer oplevelsen

Android L blev offentliggjort i juni til Googles I/O udviklerkonference og blev modtaget med kyshånd af både udviklere og end users som et frisk pust. Android har haft samme udseende siden Jelly Bean-opdateringen tilbage i 2012.

Der er tale om et langt mere enkelt og minimalistisk design - et designsprog som tilsyneladende alle mobilproducenter har forelsket sig i - og de små subtile animationer fungerer flydende og imponerende.

På to forskellige testede telefoner, OnePlus One og Huawei P7 Ascend, virkede den nyeste version af Chrome langt hurtigere - både til at hente hjemmesider og i animationer.

Også Google's Google Plus-app har for nylig fået en opdatering til "Material" design, og man må formode, at også Google Hangouts får sig en opdatering, inden Android L bliver lanceret - formodentligt engang i slutningen af efteråret 2014.

Læs også: Her er nyhederne i den næste udgave af Android
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere