Artikel top billede

Microsoft på vej med abonnementsfri Office-pakke - kommer til næste år

Microsoft har annonceret den næste version af Office-pakken til alle dem, der ikke ønsker at benytte sig af cloud-tjenesten Office 365.

Microsoft har annonceret den næste version af sin abonnementsfri Office-pakke, der har fået navnet Office 2019.

Det præsenterede Microsoft ved sin Ignite konference i Orlando, USA, hvilket Microsoft skriver i et blogindlæg

Office 2019 udkommer dog ikke i 2019, men i anden halvdel af 2018 og vil indeholde de klassiske Office-programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook sammen med server-versioner af Exchange, Sharepoint og Skype for Business.

Office 2019 udkommer først som en preview-version i starten af 2018, og Office 2019 er som udgangspunkt rettet mod virksomheder, der ikke ønsker at bruge Office 365 med dertilhørende cloud-funktioner.

Læs også: Prøvekørt: Microsoft Teams samler virksomhedens kommunikation og Office 365 på én platform - og du bør teste det

Office 2019 er en mere opdateret version af Office-programmerne end den eksisterende Office 2016 og vil blandt andet indeholde bedre it-management-funktioner og bedre Ink-evner til stylus-brug (eksempelvis til signaturer).

Excel vil få sine vanlige nye formler og grafer til dataanalyse, og PowerPoint får nye animationer til præsentationer, som Office 365-brugere allerede har i dag.

Microsoft vil inden for de næste måneder komme med mere information om Office 2019.

Læs også: Office 365-bekymring: Løsningen er nu så komplet at Microsoft-partnere får alvorlige problemer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere