Vær med i Computerworlds undersøgelse: Hvordan bliver 2021 for dig i it-branchen?

Hvis du arbejder i it-branchen, vil Computerworld og erhvervsorganisationen IT-Branchen høre dit bedste bud på 2021. Det tager kun to-tre minutter - og resultaterne offentliggøres på Computerworld.

2020 har været en gyser. Hele industrier er blevet lagt næsten øde og vores hverdag er blevet voldsomt forandret. Og så er Danmark endda blevet forholdsvist mildt påvirket i forhold til mange af de lande, som vi ofte sammenligner os med.

Heldigvis har store dele af Danmark, blandt andet på grund af vores omfattende digitalisering, kunne omstille sig til en anden måde at arbejde på. Et arbejde der baserer sig på dygtige it-virksomheders indsats.

Men også it-branchen er påvirket.

Så hvis du arbejder i it-branchen, vil vi derfor gerne høre dit bedste bud på 2021.

Du skal blot bruge to-tre minutter på at svare på ni hurtige spørgsmål om jeres forventninger til udviklingen i 2021.

Sådan hjælper du Computerworld og IT-Branchen: Du deltager ved at starte undersøgelsen her

Bag undersøgelsen står Computerworld og erhvervsorganisationen IT-Branchen. Resultaterne af undersøgelsen vil blive offentliggjort på Computerworld.dk. Du deltager helt anonymt.mest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.