Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Google på vej med sin første smartwatch af egen produktion: Skal tage kampen op mod Apple Watch

Google forventer at lancere selskabets første egenproducerede smartwatch til næste år.

Google er på vej med selskabets første, egenproducerede smartwatch, som ventes lanceret engang i 2022.

Det nye smartwatch udvikles for tiden under arbejdstitlen ‘Rohan.’ Det er uvist, hvad det endelige navn kommer til at blive, men ‘Pixel Watch’ virker som et oplagt bud.

Google har i årevis nemlig stået bag sin egen smartphone-serie under navnet Pixel. Og det nye smartwatch bliver udviklet til at kunne integrere tæt sammen med Pixel - samt de øvrige Android-telefoner i markedet.

Google lancerede nemlig helt tilbage i 2014 sin egen wearable-platform til Android-udviklerne, som siden er blevet flittig anvendt.

Ifølge Business Insider udvikles Rohan-smartwatchen til at blive det, som Pixel-telefonen er for Android - nemlig et ‘eksempel for både brugere og hardware-partnere på, hvad Googles software kan, når den lægges i den rette hardware.’

Vi kender endnu ikke priser, men ifølge Business Insider kommer Rohan/Pixel Watch til at koste mere end en Fitbit (som Google ejer) - og måske endda komme i samme prisklasse som Apple Watch.

Rohan/Pixel Watch bliver udstyret med seneste udgave af Googles nye Wear OS, som indtil videre som det eneste sted anvendes i Samsungs Galaxy Watch 4.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere