Artikel top billede

(Foto: Microsoft)

Windows Defender-fejl skaber falsk positiv trussel hos brugerne

En fejl i Windows Defender har gjort, at flere brugere har fået en meddelelse om trusler, men beskeden er falsk. Se fejlmeddelelsen her.

Flere Windows-brugere har søndag fået lidt af en forskrækkelse.

Windows Defender kom nemlig med en advarsel om en virustrussel kaldet ’Behavior:Win32/Hive.ZY’. Men det er falsk alarm, og din computer har det fint. Den faktiske trussel står som en generisk søgen efter mistænkelig aktivitet og ikke en virus.

Det skriver Windowscentral.

”Denne generiske detektion for mistænkelig adfærd er designet til at fange potentielt ondsindede filer. Hvis du har downloadet en fil eller modtaget den via e-mail, skal du sikre dig, at den er fra en pålidelig kilde, før du åbner den,” meddeler Microsoft selv om fejlen.

Når brugere valgte at udføre handlinger for at ordne problemet, ville meddelelsen ikke forsvinde, og brugeren ville fortsætte med at modtage advarslen.

Problemet ser ud til at være forårsaget af Security Intelligence Update til Microsoft Defender Antivirus - KB2267602 Version 1.373.1508.0, meddeler mediet på baggrund af meddelelser fra Microsoft Support Forum.

Microsoft er kommet med en løsning på problemet. Windows-brugere bør søge efter tilgængelige opdateringer i Windows Sikkerhed og vælge den seneste, så bør problemet være ordnet.

Microsoft har nemlig udgivet Microsoft Defender-sikkerhedsintelligence-opdatering version 1.373.1537.0, og den bør indeholde løsningen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere