Artikel top billede

(Foto: Intel)

Intel klar med ny salgsmodel: Her tilkøber du cpu-funktioner

Med Intels nye salgsmodel behøver du ikke at købe mere processor, end du reelt behøver.

Intel er officielt klar med sin længe ventede ’Intel On Demand’ program til sin kommende serie af ’Sapphire Rapids’ Xeon-processorer til servere og wokstations.

Her skifter selskabet til en ’pay-as-you-go’ model, hvor processorer sælges med features, som på sigt kan tilkøbes alt efter kundens behov.

Udgangspunktet er selskabets fjerde generations Xeon Scalable Sapphire Rapids processorer, som er født med en stribe forskellige acceleratorer og sikkerhedsteknologier. Disse kan så aktiveres efter behov og pengepung.

Blandt de hardware-baserede funktioner, der kan låses op, er følgende: Software Guard Extensions, Dynamic Load Balancer (DLB), Intel Data Streaming Accelerator (DSA), Intel In-Memory Analytics Accelerator (IAA), Intel In-Memory Analytics Accelerator samt Intel QuickAssist Technology (QAT) til at speede specifikke arbejdopgaver op.

Da disse adresserer meget forskelligartede behov, ser Intel med sin ’on-demand’ mulighed for at tilbyde mere fordelagtige løsninger til kunderne.

Her ser Intel frem til muligheden for at tilbyde opgraderinger i takt med, at en virksomhed vokser og får behov for de nye funktioner, skriver hardware-mediet Toms Hardware.

For chip-producenten er der også fordele i den nye salgsmodel, som selskabet kalder ’Software Defined Silicon’.

Det giver selskabet mulighed for at operere med færre såkaldte SKU’er, altså modeller i porteføljen, som alt andet lige bør give stordriftsfordele.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere