Artikel top billede

Elon Musk er på kollisionskurs med Apple og Google

Elon Musk er langt fra tilfreds med de gebyrer, som Google og Apple tager i deres app-butikker.

Elon Musk har præsenteret sine planer for Twitters fremtid, og her ser det ud til, at rigmanden kan støde sammen med Apple og Google på sigt.

Tesla-stifteren vil nemlig øge omsætningen i virksomheden med abonnementer, og dette kan potentielt ende i en konflikt med to af USA's største tech-giganter, skriver CNBC.

'Twitter 2.0' er navnet på planen for det sociale medie, der fremover skal tjene penge via abonnementer. Elon Musk er dog utilfreds med udsigten til, at Google og Apple skal have en bid af kagen i form af gebyrer.

For nyligt brokkede Elon Musk sig på Twitter over netop gebyrerne, som Apple og Google tager.

"App Store-gebyrer er åbenlyst alt for høje i forhold til IOS/Android duopolet. Det er en skjult skat på 30 procent på internettet," skrev han i et tweet.

Apple og Google tager mellem 15 og 30 procent i gebyr for køb gennem gennem deres app-butikker. Dette gebyr kan spise en del af den omsætning, som Twitter har brug for før selskabets bliver rentabelt igen, lyder det.

Elon Musk er nemlig på vej med et nyt abonnement, der hedder Twitter Blue, der skal koste otte dollar om måneden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere