Artikel top billede

Elon Musk er på kollisionskurs med Apple og Google

Elon Musk er langt fra tilfreds med de gebyrer, som Google og Apple tager i deres app-butikker.

Elon Musk har præsenteret sine planer for Twitters fremtid, og her ser det ud til, at rigmanden kan støde sammen med Apple og Google på sigt.

Tesla-stifteren vil nemlig øge omsætningen i virksomheden med abonnementer, og dette kan potentielt ende i en konflikt med to af USA's største tech-giganter, skriver CNBC.

'Twitter 2.0' er navnet på planen for det sociale medie, der fremover skal tjene penge via abonnementer. Elon Musk er dog utilfreds med udsigten til, at Google og Apple skal have en bid af kagen i form af gebyrer.

For nyligt brokkede Elon Musk sig på Twitter over netop gebyrerne, som Apple og Google tager.

"App Store-gebyrer er åbenlyst alt for høje i forhold til IOS/Android duopolet. Det er en skjult skat på 30 procent på internettet," skrev han i et tweet.

Apple og Google tager mellem 15 og 30 procent i gebyr for køb gennem gennem deres app-butikker. Dette gebyr kan spise en del af den omsætning, som Twitter har brug for før selskabets bliver rentabelt igen, lyder det.

Elon Musk er nemlig på vej med et nyt abonnement, der hedder Twitter Blue, der skal koste otte dollar om måneden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere