Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tryk med behag

Måleren gør det, den skal – hverken mere eller mindre.

Af Kasper Nesager-Hansen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Blodtryksmålere kan købes hos de fleste materialister eller på apoteker, men de er ofte bøvlede, fordi der er en ledning mellem måler og armmanchetten.

Panasonics blodtryksmåler EW-BW10 er trådløs, og apparatet placeres om dit venstre håndled, hvilket gør målingen af dit blodtryk væsentligt nemmere og behageligere sammenlignet traditionelle målere, der sidder på overarmen.

Blodtryksmåleren fastgøres omkring håndleddet, hvilket er mere behageligt end omkring biceps.

EW-BW10 har indbygget skærm, så du nemt og hurtigt kan aflæse dit blodtryk og puls. På skærmen får du også en advarsel, hvis dit blodtryk er for højt, eller hvis der er uregelmæssigheder i din pulsfrekvens. Du skal manuelt notere dine værdier på et stykke papir, hvis du vil have en historik.

EW-BW10 er meget brugervenligt, da der blot er to knapper at forholde sig til: En til at måle blodtrykket og en til at gemme/genkalde seneste måling. Måleren gør det, den skal – hverken mere eller mindre.