Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Canons printere går på Instagram

Canon
PIXMA MG5750, MG6850 og MG7750 kombinerer
forbedrede cloud- og Wi-Fi-funktioner med ny højkvalitets-printteknologi
for at gøre det nemmere end nogensinde at printe og dele fotos og
dokumenter.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

De nye printere byder på print-, kopierings- og scanningsfunktionalitet og samarbejder let og ubesværet sammen med en lang række apps og cloud-tjenester. De er desuden kompatible med Instagram og Slideshare, hvilket giver brugerne muligheden for at printe fra et endnu større udvalg af populære sociale netværkssites og virksomhedstjenester. Ved at bruge PIXMA Cloud Link kan man få direkte adgang til disse tjenester fra printernes touchscreen, hvilket fjerner behovet for at bruge en pc eller en anden tilsluttet enhed.

PIXMA MG5750, MG6850 og MG7750 gør det også nemmere at få adgang til og printe direkte fra en række populære cloud-tjenester som Google Drev, Dropbox, Evernote og OneDrive, samt at uploade scannede dokumenter og fotos til Microsoft OneNote2.

PIXMA MG5750, MG6850 og MG7750 har alle Canons PIXMA Cloud Link Scan og Remote Print-funktionalitet, hvilket sætter brugere i stand til at scanne et dokument eller foto med en printer og printe fra en anden fra et forskelligt sted via cloud'en.

Få print øjeblikkeligt – i endnu bedre kvalitet

Det er hurtigt og nemt at tilslutte mobile enheder til de nye PIXMA-printere for at printe og scanne3, takket være det integrerede Wi-Fi Direct, som fjerner behovet for en internetopkobling eller et password.

Når det skal gå stærkt, sørger MG7750's indbyggede NFC-teknologi for, at brugere kan printe og scanne via Canon PRINT-app'en på få sekunder, blot ved at røre med deres NFC-aktiverede enhed på printeren.

Når forbindelsen er oprettet, kan både fotos og dokumenter printes øjeblikkeligt i fantastisk kvalitet ved at bruge den nye Canon blækteknologi, som giver forbedret farvegengivelse på foto- og dokumentprint.

Kvalitetsprint til hjemmet

MG7750, erstatter PIXMA MG7550 og har et kompakt, tyndt design og fremstiller exceptionelle resultat i høj kvalitet. Brugere kan glæde sig over ubesværet betjening og enkel navigation blandt fotoprinterens funktioner på printerens 8,8 cm touchscreen samt Canons unikke Intelligent Touch System-interface. Takket være de seks separate blæktanke kan MG7750 fremstille billeder i høj opløsning op til 9.600 dpi med jævne farveovergange, selv på monokrome print.

Stilfuldt print med gode tilslutningsmuligheder i hjemmet: PIXMA MG6850 og MG5750 MG6850 og MG5750 erstatter henholdsvis PIXMA MG6650 og MG5650 og gør det muligt for alle at printe både billeder i høj kvalitet og vigtige dokumenter derhjemme, takket været deres blæksystem med fem farver. Begge printere giver friheden til at printe fra en række cloud-tjenester, men også til at oprette forbindelse til og printe fra mobile enheder og Wi-Fi-aktiverede kameraer.

Printerne er på vej på markedet, men priserne er endnu ikke offentliggjort.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere