Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Robotplæneklipperen ved selv, når det er på tide at klippe plænen

Husqvarna Automower 440 er udstyret med en vejrtimer-funktion, der tilpasser klipningen efter plænens vækst .

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den nye robotplæneklipper er udviklet til semiprofessionelle og haveejere med store haver. Det er den mest lydsvage robotplæneklipper til dato. Dens lydniveau målt til blot 56 dB(A). Det svarer til almindelig, rolig samtale. Robotplæneklipperen kan dermed klippe græsset på alle tider af døgnet uden at genere hverken dig eller dine naboer.

Hurtig og effektiv klipning

Automower 440 er Husqvarnas hidtil hurtigste robotplæneklipper. Med stor effekt klipper den græsset, bekæmper mos og ukrudt og efterlader din plæne som et frodigt grønt tæppe. Og det helt uden, at du har brugt tid og kræfter på det.

Skåner plænen

Automower 440 er udstyret med en vejrtimer-funktion, der tilpasser klipningen efter plænens vækst. Når græsset vokser hurtigt, klipper robotplæneklipperen plænen oftere. Når græsset derimod er tørt eller vokser langsomt sidst på sæsonen, klipper robotplæneklipperen plænen sjældnere. På den måde slider du mindst muligt på både plæne og maskine.

Kræver minimal vedligeholdelse

Når du har installeret Automower 440, kræver maskinen nærmest ingen vedligeholdelse. Faktisk er robotplæneklipperen så driftsikker, at det eneste, du skal gøre, er at udskifte knivene, når de er slidte.

Styres med mobilen

Uanset hvor du befinder dig, kan du styre Automower 440 via app’en Automower Connect. Her kan du instruere start, stop og opladning via din smartphone, justere tidsintervaller for klipning og tracke robotplæneklipperens position i tilfælde af tyveri. Automower Connect er tilgængelig både til iPhone og Android og til Apple Watch.

Automower 440 er udviklet til plæner på op til 4.000m2. Den vejledende pris er 22.995 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere