Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Videokonference i en boks – denne enhed skal gøre det nemt at komme i gang

De coronaramte arbejdspladser fremmer opfindsomheden. Nu er NAS-specialisten Qnap klar med en videokonferenceboks, der samler ellers afskilte enheder billigt og enkelt.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Qnap har udviklet en helt ny videokonferenceboks, KoiBox-100W, som blev introduceret på CES-messen i begyndelsen af januar. Foroven ses boksen forfra og bagfra.

Hermed har den taiwanske NAS-specialist for alvor bevæget sig ind på det eksploderende marked for onlinemøder og hjemmekontorer, som corona-pandemien har skubbet i gang.

Qnap har valgt at udvikle et produkt, som skal gøre det nemt og billigt at få etableret videomøder og konferencer i mødelokaler i virksomheder.

Boksen kan samle vidt forskellige elementer som mobiltelefoner, højttalere, kamera, mikrofon og HDMI-skærm og andre enheder, som indgår i en videokonference. Og boksen kan gemme audio og video fra onlinemøder, så man kan lytte eller se dem igennem senere.

Til alle møde-applikationer

KoiBox-100W strømliner kommunikationen mellem forskellige platforme ved at give mulighed for at deltage i Zoom-, Skype-, Microsoft Teams-, Cisco Webex- og Google Meet-opkald.

I princippet kan man nøjes med at slutte boksen til en HDMI-skærm, et par kameraer og en mikrofon, og så er man klar til videomøder.

Qnap lover, at løsningen er billig i forhold til de mere traditionelle SIP-baserede konferencesystemer. Endnu er det dig for tidligt med en pris, ligesom Qnap mangler at oplyse, hvornår produktet er tilgængeligt i Danmark.
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Automation Manager - SAP

IT Relation A/S

Cyber Security Advisor
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere