Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Lej en Polestar i 5 timer for 695 kroner hos GreenMobility - bliver kørt til din dør

Nu er det muligt at leje den populære elbil, Polestar 2, hos GreenMobility. Det kan ske for 5 timer, 1 dag eller 3 dage ad gangen og bilen bliver kørt direkte til din dør.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hidtil har bybilerne hos GreenMobility været til korte ture i byen, men nu udvides servicen, så man kan leje biler til de længere stræk.

Udlejningstjenesten har nemlig fået Polestar 2 i stalden. En luksuriøs elbil der ikke bare har meget plads til passagerer og baggage end den lille Renault Zoe, der hidtil har udgjort flåden, men også kan køre væsentligt længere på en opladning.

Fri strøm

Der er således grundlag for langture i det danske land og Polestar 2-bilerne udlejes da således også for minimum 5 timer og op til 3 dage ad gangen.

5 timer koster 695 kroner og inkluderer 150 km, 1 dag koster 995 kroner og inkluderer 200 km, mens 3 dage koster 2995 kroner og inkluderer 600 km. Ekstra kilometer koster 2 kroner pr km og hvis  du kører længere tid end din pakke inkluderer koster det 5 kroner i minuttet. Der er fri strøm i alle pakker. Du kan lade ubegrænset på turen. Parkering er også inkluderet.

Visse krav

Bilen bestilles via GreenMobility-appen. Bestillingen skal ske minimum 10 timer før du skal bruge bilen. Den leveres så tæt på din adresse som muligt med 80 procent strøm.

For at blive godkendt til at leje en Polestar 2 er der visse krav du skal opfylde:


  • Du skal være mindst 25 år (Min. 23 år for GreenSavers)

  • Du skal have kørt minimum 10 ture med GreenMobility

  • Du må ikke have anmærkninger eller udestående med GreenMobility (fx manglende betaling eller tidligere brud på betingelser, fx ved rygning, skader eller skrald i bilen).


Læs mere på GreenMobility.

Læs vores test af Polestar 2 her:

https://www.altomdata.dk/polestar-2-test-staerk-tesla-rival-med-google-ombord/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere