Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: MSI MPG Z690 Carbon WIFI: Dette bundkort har god plads til de nye ssd’er

Her får du hele fem M.2-slots til ssd'er plus en seriøs strømforsyning – og det hele til en fornuftig pris. MSI skuffer ikke med dette bundkort.

Af Redaktionen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Et MSI Carbon-bundkort er aldrig et dårligt valg. Alle dem, vi har brugt, har været af høj standard, og de har alle et konkurrencedygtigt funktionssæt.

I lighed med andre Z690-bundkort, vi har testet, har MSI seriøs strømforsyning. Carbons VRM består af et 18+2-fasedesign med 75 A-strømtrin. Det er ikke så voldsomt i rå strøm som 105 A-kortene, men de er da også overkill for de fleste gamere.

Også 10 USB-porte

Kort sagt: MSI får ikke problemer med nogen 12. generations-chip. MSI har også 10 USB-porte i Carbons bageste I/O, lidt mindre end visse andre, men til gengæld er der rigelig kapacitet til hurtige ssd’er med fem M.2 NVMe-slots.

MSI MPG Z690 Gaming Carbon er et gedigent Z690-bundkort, men det gode er, at det gælder ved lanceringsprisen. Hvis det skulle gå hen og falde i pris i løbet af de næste måneder i forhold til konkurrenterne, kan det begynde at ligne et virkelig glimrende køb. Hold øjne og ører åbne!