Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kommer den ikoniske Renualt 4 som topmoderne elbil

30 år efter produktionen af Renault 4 definitivt stoppede, tager Renault nu skridt til at genoplive den ikoniske franske bilmodel.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den 17. oktober genfødes Renault 4. Det sker på Paris Motorshow, hvor en helt ny elektrificeret showcar på den ene side hylder originalen, og på den anden side viser, hvad vi kan vente os af en kommende ny model.

Et designteam under ledelse af Gilles Vidal, Renault Design Vice President, har mildest talt givet den originale ide bag Renault 4 et nyt og moderne udtryk. Og giver et godt fingerpeg om, hvordan en kommende Renault 4 kunne se ud.

En hyldest til rally-modellen

Nu var Renault 4 jo ikke en decideret off road drønnert, men den nye showcar er faktisk en hyldest til 4L Trophy humanitarian rallybilen.

Bilen vises i fuldt dagslys på Paris Motorshow fra kl. 9 den 17. oktober. Og er du på efterårsferie i byernes by, så kig forbi Porte de Versailles, hvor motorshowet er i gang frem til den 28. oktober.

Er man ikke så heldig at være i Paris, men vil gerne se hvad Renault afslører, kan man også følge det online https://events.renault.com/en/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere