Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Læk viser designet på Microsofts næste Surface-enhed

Lækkede fotografier viser Microsofts kommende hardware-enheder Surface Laptop Studio og Surface Laptop Go 3.

Microsoft holder generelt meget tæt med oplysningerne vedrørende nye annoncering, men det lykkes ikke altid.

Til tider slipper der informationer ud gennem sprækkerne, og det er sket igen.

Winfuture kan berette, at det planlagte design til Surface Laptop Studio 2 og Surface Laptop Go 3 er lækket.

En bekræftelse af en Surface Go 4, der er skulle have været meldt ud 21. september 2023, er også lækket, skriver mediet.

Surface Laptop Studio, vil Surface Laptop Studio 2 have et ydre, der minder om originalen bortset fra en ekstra USB-A og micros SD-kortplads på enhedens sider.

Dwet tyder også på, at Surface Laptop Studio 2 vil have en 14.4 tommers skærm samt den velkendte 120Hz Windows-aktiverede variable opdateringshastighed.

Onmsft skriver, at den vil komme med en Raptor Lake 13. generation af Intel H-Series Core-processor og en opgradering i valgfri hukommelse til 64 GB, mens det interne lager vil toppe med de samme 1 TB som sidste år. Den største opgradering vil være den nye NVIDIA GeForce RTX 4060 og 7-serie GPU'er.

Med Surface Laptop Go 3 er de fleste ændringer indvendige, mens designet er nærmest uændret. Indvendigt vil Laptop Go 3 have en basis Intel Core i5-1235U-processor, der kører hele enheden sammen med en 256 GB SSD-basekapacitet og 8 GB hukommelse.

Du kan finde billederne her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere