Sådan googler du automatisk

Med Google Alert kan du sætte søgemaskinen i forhøjet alarmberedskab. Den overvåger løbende nettet med en brugerdefineret søgning og sender automatisk resultater til din mailboks. Se her hvor let det er.

Har du prøvet at google dit eget navn? Så ved du sikkert også, at det formentlig optræder mange forskellige steder.

På hjemmesiden for fodboldklubben, på arbejdets webside og i forskellige internetfora.

Hvis du hører til den paranoide type, kan du få hjælp af Google til at overvågne nettet efter nye websider, hvor dit navn optræder.

Det sker via Google Alert, der automatisk sættes op til en brugerdefineret søgning. Løbende vil Google holde øje med nettet, og resultaterne sendes direkte til din mail. Du kan selv bestemme, hvor ofte det skal ske.

Hvis dit navn er noget så almindeligt som John Hansen, skal du dog ikke regne med, at søgemaskinen kan kende forskel på dig og dine mange navnebrødre.

Google Alert kan heldigvis også bruges til overvågning af andet end navne på nettet. Du kan også vælge at søge på eksempelvis "Muhammed-tegninger" og udelukkende få resultater fra nyhedswebsider, der bringer nyt i sagen.

Du kan vælge en brugerdefineret søgning på dit favoritfodboldhold og sætte Google Alert op til kun at bringe resultater fra blogs eller video.

Du kan prøve Google Alert her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere