DanID syltede 18.000 support-henvendelser

Henvendelser fra 18.000 danskere, der har søgt hjælp til NemID via DanID's support, er blevet syltet siden august. Ifølge DanID er problemet nu løst og ventetiden forbi.

18.000 danskere, der har henvendt sig til DanID for at få support til deres NemID, er ved en fejl blevet filtreret fra i firmaets it-system.

I praksis betyder det, at henvendelserne ikke er blevet registreret korrekt, og brugeren har derved ikke fået den efterspurgte hjælp.

På grund af fejlen har denne store gruppe danskere således ikke fået noget svar fra DanID, og har derfor måtte vente helt helt frem til nu, hvor problemet er blevet opdaget og rettet.

Ventet siden august
Ventetiden for de hårdest ramte har stået på siden august måned, fortæller DanID.

"Der er sket det, at en række support-henvendelser er blevet lagt i en forkert mappe, og derfor ikke blevet besvaret. Vi har nu fundet fejlen og henvendt os til samtlige 18.000 ramte," siger Jette Knudsen, der er kommunikationschef i DanID.

Hun forklarer den lange ventetid med, at der går tid fra fejlen opstår, til der kommer reaktioner fra brugerne.

Herefter skal fejlen lokaliseres, rettes og de ramte brugere skal informeres. Alle punker skulle nu være på plads.

DanID har efter eget udsagn henvendt sig til de ramte brugere med en besked om, at de bliver nødt til at spørge supporten om det samme igen, hvis de ikke allerede har gjort det, eller selv har løst problemerne.

"Mange har ringet eller skrevet igen og derved fået den nødvendige hjælp," fortæller Jette Knudsen.

"Men for at undgå misforståelser er alle blevet orienteret om problemet, så ingen kommer til at vente på hjælp i det uendelige."

DanID fortæller, at alle 18.000 brugere er blevet informeret i løbet af de sidste fjorten dage.

DanID har udsendt NemID til næsten to millioner danskere. Af dem har knap 1,2 millioner aktiveret NemID.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Netcompany IT And Business Consulting A/S
Udvikling og salg af forretningssoftware, salg af hosting og konsulentydelser.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hosting og outsourcing: Find den rigtige model og leverandør

Hosting og outsourcing-markedet rummer utallige muligheder for at aflaste og effektivisere din virksomhed, så der kan fokuseres på kerneforretningen. Markedet er dog også kendetegnet ved mange og meget forskellige leverandører og leverance-modeller. På dette event giver vi dig et indblik i, hvordan hosting i 2017 kan blive en strategisk og praktisk hjælp for din virksomhed.

24. oktober 2017 | Læs mere


Gå hjem møde om machine learning: Kickstart dine machine learning-projekter

På dette gå hjem møde får du fra eksperter på området en introduktion til machine learning og de nye teknologiske og forretningsmæssige muligheder, det skaber. Kickstart dine machine learning-projekter ved at deltage i dette gå hjem møde

25. oktober 2017 | Læs mere


Sikkerhed i virksomheden: Sådan får du et bedre forsvar mod de mange trusler

Flere tusinde it-ledere meldte for nylig i en ny stor undersøgelse ud, at sikkerhedstruslen aldrig har været mere alvorlig. Det er dog langt fra kun de cyberkriminelle, der giver søvnløse nætter. Vi sætter fokus på sikkerhed i virksomheden i 2017.

31. oktober 2017 | Læs mere


Computerworld
Retten ophæver navneforbuddet i Atea-sagen: Her er de syv tiltalte
Østre Landsret har netop besluttet at ophæve navneforbuddet i Atea-sagen. Det betyder, at offentligheden nu må se navnene på de tiltalte i sagen.
CIO
"På 11 minutter blev vores computere ramt af den frygtede Petya ransomware-skærm"
"På 11 minutter blev vores computere ramt af den frygtede Petya ransomware-skærm. Først troede vi, at det bare ville blive en aften uden email, og at de ville fikse det i løbet af natten. Men næste morgen var der krisemøde, og vi fik at vide, at vi ville være nede i lang tid."
Comon
Oversigt: Her er de bedste Android-smartphones der kan købes i Danmark
Det vrimler med spændende Android-smartphones på markedet. Vi har samlet en oversigt over de bedste Android-telefoner, du kan købe herhjemme netop nu.
Job & Karriere
IBM’s Watson har gennemlæst 600 jobopslag, og snart kan der blive vendt op og ned på vores jobsøgning
Kunstig intelligens kan forandre den måde virksomheder rekrutterer på. Derfor har IBM netop gennemført et stort forsøg med Danmarks største erhvervsskole.
White paper
Sådan anvender du Microsofts Assessment og Planning Toolkit i dit it-miljø
Dette whitepaper gennemgår hvordan du anvender du Microsofts Assessment og Planning Toolkit i dit it-miljø og kommer med specifikke råd og konkret vejledning til anvendelsen.