Amerikanerne går shop-amok på fredag!

Fredag bliver årets vildeste udsalg skudt i gang i USA, og det betyder gadgetpriser så lave, at butiksmedarbejdere risikerer at blive trampet ihjel af tilbudsjægerne.

I dag torsdag er Thanksgiving i USA, og amerikanerne fejrer deres særegne helligdag ved at fortære store mængder kalkun, søde kartofler og græskartærte.

Dagen efter flipper de helt ud og gør det, de er bedst til: shopper!

Fredagen efter Thanksgiving kaldes "Black Friday" og kickstarter udsalgssæsonen op til jul. Kender man lidt til USA, så virker det nogle gange som om, at amerikanerne glæder sig mere til Black Friday end Thanksgiving, hvor man jo skal være taknemmelig for det, man har.

Nej, så er det meget sjovere at stå tidligt op om fredagen og prøve at få fingre i alle de ting, som man (endnu) ikke har.

Det er svært at beskrive Black Friday ordentligt. Shop amok-dagen skal opleves, men måske kan den følgende historie sætte tingene lidt i perspektiv: Sidste år blev en butiksmedarbejder hos Wal-Mart trampet ihjel, da dørene gik op om morgenen, og horder af tilbudsjægere løb ind i butikken for at få fingrene i det bedste grej.

Wal-Mart har truffet en række foranstaltninger for at undgå en gentagelse af sidste års katastrofe, og flere andre butikker og kæder prøver i år at styre kunderne bedre, blandt andet ved at give kuponer til de bedste tilbud og sprede tilgængeligheden over flere dage.

For gadgetelskere er der da også meget at komme efter. Best Buy-kæden byder for eksempel på et 46-tommer Samsung 1080p fladskærms-tv med LED-bagbelysning til 1.600 dollar, eller cirka 8.000 kroner. Hvis du er mere til plasma-teknologien, så kan du også finde et Samsung 50-tommer med 1080p-opløsning til 898 dollar, hvilket er omkring 4.500 kroner. Eller hvad med en Garmin nuvi 205w GPS for 100 dollar (500 kroner)?

Nysgerrig efter at se hvad amerikanerne betaler for deres hi-tech-grej på fredag? Tjek tilbudsavisen fra Best Buy her!




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere