Artikel top billede

Sådan gør du krav på dit Facebook-place

Se her, hvordan du får kunderne til at tjekke ind hos din biks på Facebook.

Vil du gerne have mere opmærksomhed om din virksomhed på Facebook, kan det være en idé at oprette den som et place.

Det giver mulighed for, at dine kunder kan tjekke ind via Facebook-app'en på deres smartphone, når de besøger din biks.

Når de gør det, bliver det synligt for alle kundens Facebook-venner, at vedkommende netop har været på besøg hos dig - og det kan være med til at udbrede kendskabet til din butik.

Og når Facebook på et tidspunkt lancerer Facebook Deals i Danmark, som allerede findes i vores nabolande, vil det også være let for at dig at give rabatter og særlige tilbud til loyale kunder, der ofte tjekker ind i din butik via Facebook Places.

Men hvordan kommer du så i gang med at bruge Facebook Places?

Det første, du skal gøre, er at oprette et place eller tage kontrollen over din forretning på Facebook, hvis den allerede er oprettet som et place.


Sådan gør du

Først skal du finde din virksomhed på Facebook. Det gør du ved at logge ind på Facebook og herefter gå op i søgefeltet og indtaste navnet på din virksomhed. 

Med stor sandsynlighed findes din virksomhed allerede som et place på Facebook. 

Da Facebook Places blev lanceret i Danmark, var en lang række virksomheder lagt ind allerede ved opstarten, men nogle af dine kunder kan også have oprettet et place i din virksomheds navn. 

I begge tilfælde har du mulighed for at tage ejerskab over placet. Du skal blot bevise, at du er indehaver af virksomheden.

Det gør du ved at klikke på linket "Er det din forretning". Du finder linket ude i venstre side på sin virksomheds Facebook Place. 

Upload et bevis

Herefter sætter du kryds i feltet, hvor du bekræfter, at du er en officiel repræsentant for din virksomhed. 

Facebook vil nu bede dig om enten at oplyse din officielle virksomheds-mail eller uploade et officielt dokument, der bekræfter, at du er indehaveren

Din sag vil straks blive behandlet af Facebook, men du må dog forvente, at der kan gå nogle dage, før du populært sagt får overdraget nøglen til dit Facebook Place. 

Sådan opretter du et place

Kan du ikke finde din virksomhed på Facebook Places, skal du selv oprette den. Det er ganske enkelt. 

Først åbner du Facebook-applikationen på smartphone. 

Du bruger gps'en i din telefon til at registrere dit place, derfor skal du bruge din smartphone, og du skal også befinde dig på stedet, hvor din virksomheden ligger. 

Herefter går du ind i menupunktet "places" og vælger "check in". 

Her skriver du navnet på din virksomhed. Hvis virksomheden findes som et place i forvejen, dukker den op på listen. Hvis den ikke findes, foreslår Facebook, at du kan tillføje den. 

Klik på "Add [din virksomheds navn]". Du kan nu udfylde navnet mere præcist og tilføje en beskrivelse, hvis du vil det. 

Når du er færdig, klikker du på "add" i højre hjørne.

Læs også:
Ny Facebook-knap røber dine overspringshandlinger
Kunderne raser på nettet - sådan får du styr på dem

Fræk iværksætter: Jeg har 130.000 fans på Facebook




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere