Artikel top billede

Melinda Gates: Ingen Apple-produkter i vores hjem

Bill Gates' kone afviser kategorisk at Apple-produkter kommer ind i huset.

Det skulle egentlig handle om det velgørende arbejde i Bill & Melinda Gates Foundation, som med sine 33 milliarder dollar råder over den største formue i nogen privat organisation verden over. Men den mest bemærkelsesværdige del af et interview med Melinda Gates i New York Times handler om noget helt andet. Nemlig om opdragelse af børn – og om Apple. Som åbenbart hænger sammen i Bill Gates' hjem.

”Ejer du en iPod, som bliver fremstillet af Apple?” lyder spørgsmålet fra intervieweren, som åbenbart føler at det er nødvendigt at påpege, at iPod bliver fremstillet af Microsoft-rivalen.

”Nej, jeg har en Zune,” lyder det logiske svar fra Melinda Gates, som helt åbenlyst hellere vil snakke om fattigdomsbekæmpelse end musikafspillere.

Men journalisten giver ikke op. ”Hvad nu hvis et af dine børn siger 'Mor, jeg skal altså bare have en iPod'”. Igen et lidt ejendommeligt ordvalg, åbenbart mener intervieweren ikke, at børnene af verdens rigeste mand har lært at sige ”bede om”.

Her indrømmer Melinda Gates faktisk, at hendes børn gerne vil have en iPod. ”Jeg har fået det argument. - 'Du kan få en Zune,'” svarer hun. Det er åbenbart en vigtig del af opdragelsen, at Gates' børn skal vælge Microsoft frem for Apple.

"Har du en iPad?", lyder det næste spørgsmål, hvortil Melinda svarer kort og kontant: "Selvfølgelig ikke".

Nu skulle man egentlig tro, at alt var sagt i denne sag. Men intervieweren fyrer lige en sidste salve af. ”Er der ikke plads i denne verden til både Apple og Microsoft”.

”Microsoft fremstiller bestemt også produkter til Macintosh. Snak med Bill om det,” lyder svaret og man kan næsten fornemme irritationen mellem linierne.

Melinda Gates kunne have tilføjet, at Microsoft faktisk reddede Apple tilbage i 1997 med en investering på 150 millioner dollar.




IT-JOB

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

IT-udvikler

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Systemejere/Application Managers til SAP-installationer

WSP Danmark A/S

MicroStation konsulent

Knud E. Hansen A/S

IT-supporter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere