Intelligent køleskab skal forenkle hverdagen

Det nye intelligente køleskab "ScreenFridge" fra Electrolux kan hjælpe dig med indkøb, foreslå aftenens menu, holde styr på alt, hvad du har i køleskabet og samtidig fungere som familiens kommunikationscentral.

"Hvorfor skulle vores fremtidige hjem blot være en kopi af fortiden?", spørger koncernchef Michael Treschow, og fortsætter "I en tid, hvor man kan bestille film via TV'et og downloade musik fra Internettet, vil forbrugeren snart stille krav om, at husholdningsapparaterne skal være smartere og have flere funktioner, som gør dagligdagen mere enkel og bekvem."

Køleskabet ScreenFridge ligner et almindeligt køleskab, men har en "FingerTouch" skærm og en computer integreret i døren. Det fylder ikke mere end et almindeligt køleskab. Det intelligente køleskab er koblet til Internettet og udover at sende e-mails og surfe rundt på nettet kan man bruge køleskabet til at vælge, købe og bestille madvarer uden nogensinde at forlade køkkenet. Der er også et bibliotek med madopskrifter, hvis man savner inspiration.

Køleskabet har højtalere, mikrofon og et lille videokamera, som kan bruges til at indspille meddelelser til resten af familien. Der er også muligt at høre radio eller se fjernsyn på skærmen.

Electrolux fortæller, at man er i kontakt med forskellige potentielle samarbejdspartnere, der skal gøre det muligt at videreudvikle systemet yderligere. Flere informationer om det intelligente køleskab findes på www.electrolux.com.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Ed A/S
    Salg af hard- og software.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

    Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

    07. maj 2024 | Læs mere


    Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

    Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

    07. maj 2024 | Læs mere


    Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

    Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

    21. maj 2024 | Læs mere