Nyt teleselskab vil konkurrere på service

Et nyt teleselskab åbner i dag. A+ Telecom forventer overskud første år, og vil tilbyde kunderne en bred palette af tele-muligheder.

Danmark får i dag endnu et teleselskab, når koncernen A+ klokken 16.15 slår dørene op for både teleselskabet A+ Telecom og en ny hjemmeside. Forventningerne hos det nye selskab er store.

»Jeg forventer, at vi i A+ koncernen vil nå en omsætning på over 100 millioner kroner i år, og vi har budgetteret med et overskud for 2004,« siger A+ Telecoms administrerende direktør, Sandeep Sander, til ComON.

Virksomheden A+ består af tre dele: A+ Arrownet, der sælger internetadgang via bredbånd til eksempelvis antenneforeninger og virksomheder; A+ Networks, der tilbyder andre teleudbydere adgang til fibernet; og endelig det nye teleselskab A+ Telecom, der bygger på det tidligere TelecomPlus, og som både har fastnet, mobiltelefoni og internetadgang på programmet.

Dermed fremstår det nye teleselskab som et fuldservice-teleselskab, og er indtil videre det eneste af de nye, små teleselskaber, der kan tilbyde private og erhvervskunder hele striben af teleydelser. Ifølge IT- og Telestyrelsens Teleprisguide er TDC, Sonofon og Tele2 de eneste andre selskaber, der leverer både fastnet, mobil, internet, højhastigheds-internet og udlandstelefoni.

På mobilnettet samarbejder A+ Telecom med både TDC og Sonofon og Sandeep Sander lægger stor vægt på ikke at være afhængig af en enkelt leverandør. Den nye spiller går ind på et marked præget af benhård konkurrence. Fra direktøren lyder det dog, at vi ikke skal vente at se massive annoncekampagner fra starten.

»Jeg har stor respekt for vores dygtige konkurrenter på markedet. A+ skal være konkurrencedygtig på prisen, men det primære er, at vi kan konkurrere på service. Så skal kunderne nok finde os. Størrelse er for os ikke et mål i sig selv, for selv hvis vi vokser eksplosivt, vil vi stadig være en lille spiller på markedet,« siger Sandeep Sander, der afviser at sætte tal på, hvor mange kunder selskabet forventer at kunne få.

Servicen vil blandt andet bestå i, at kunderne sikres én telerådgiver, så den samme kontaktperson behandler alle kundens sager. Desuden vil både privat- og erhvervskunder få alle teleydelser samlet på én regning. Øget selvbetjening og funktionalitet på selskabets hjemmeside er et andet våben i kampen om kunderne.

»Vi satser kraftigt på telekort, der giver mobil-kunder mulighed for at ringe billigt både til og fra udlandet. Efter forlydender om, at nogle udenlandske telekort ikke er pålidelige, tror jeg, at mange kunder vil foretrække et dansk produkt fra deres egen udbyder. Samtidig kan kunderne købe nye, elektroniske telekort på rejsen blot ved at besøge vores web-site,« fortæller A+ Telecom direktøren.

A+ har i dag 63 fastansatte og beskæftiger i alt ca. 80 medarbejdere. Den største aktionær i A+ er erhvervsmanden Mogens Kjær, der ejer godt 40 procent af aktierne. Otto Mønsted A/S ejer ca. 20 procent og ledende medarbejdere i selskabet sidder på resten af aktierne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere