Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Just-Eat millionær satser på online-psykologi

Pizzakoncept bruges til at sprede mental sundhed.

Jesper Buch, manden bag onlinesucceen Just-Eat, er nu på banen med et nyt internet-eventyr. Han vil få behandlere og klienter inden for coaching, terapi og psykologi til at mødes på nettet.

Potentialet for den nye service er helt uopdyrket – og markedet er enormt, mener han.

Mentaline.com kan forbrugeren mod et gebyr møde psykologer, coaches og terapeuter. Når den rette er fundet, kan man få en online-konsultation og betale med sit betalingskort. Der er allerede flere hundrede professionelle tilmeldt, som bare venter på at tilbyde deres kunnen, og flere kommer til hver dag.

Samme processer som i Just-Eat
"Just-Eat handlede for mig ikke så meget om mad. Det handlede om en proces mellem forbrugere og leverandører, som vi, så at sige, 'satte strøm på'. De erfaringer, som jeg har gjort mig i den branche, kan benyttes andre steder, hvor der er et udbud og en efterspørgsel, og det er der inden for personlig rådgivning, coaching og psykologkonsultationer," siger Jesper Buch i en pressemeddelelse.

"Det er i princippet et meget simpelt setup, men bag ligger der naturligvis et længere udviklingsarbejde," fortæller Jesper Buch.

Blandt andet er det muligt at være flere brugere på samtidigt i forbindelse med eksempelvis coaching af en ledergruppe eller parterapi, hvor brugerne sidder flere forskellige steder.

Hele idéen er, at man skal kunne få psykologhjælp og coaching let og hurtigt - når det er mest påtrængt. Kæresten slår pludselig op, en kær ven dør eller andet rammer. I stedet for at skulle finde en psykolog, få fat på en tid og finde vej til praksissen, så sætter man sig i stedet for blot hen til sin computer.

Tjenesten vil også hjælpe handicappede og folk, der er ude at rejse. Mentaline mener også, at det er en fordel, at det er et meget privat forum.

Mentaline.com har også et koncept, de kalder Masterclasses. Her kan man booke en plads på en forelæsning fra en af de mange spændende oplægsholdere og opleve den via sitet.

Gebyr
Mentaline.com indeholder også et forum, hvor alle gratis kan diskutere deres problemer og udfordringer. Forummet er også besøgt af de professionelle, som bidrager med gode råd – og måske får en aftale i stand om en betalt session. Forretningen for Mentaline.com består i at tage et gebyr for hver gennemført session på 10 procent, og der er desuden et oprettelsesgebyr for de tilmeldte serviceudbydere.

Mentaline.com er fra starten et internationalt koncept. De forudgående markedsundersøgelser viser nemlig, at der ikke findes en lignende forretningsmodel nogen steder, skriver Mentaline.com. Den danske og britiske version er netop gået i luften, og en længere række sprogversioner er nu på vej. Jesper Buch forventer, at det vil give en betydelig synergi, idet forbrugere og udbydere kan mødes på tværs af lande- og sproggrænser.

"Teknologien er i dag så langt fremme, at internettet ikke er en begrænsning i forhold til et nært møde mellem to eller flere parter. Tværtimod. Vi forventer, at Mentaline.com med alle de fordele og muligheder, der er, bliver fremtidens mødested for at modtage coaching, undervisning og terapi," lyder det fra Jesper Buch.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere