Artikel top billede

Verden har fået en papirfri dag

Den 28. oktober er udråbt til papirfri dag, som skal markeres med begivenheder i mange lande.

Den internationale organisation AIIM (Association for Information and Image Management) har udråbt den 28. oktober til ”World Paper Free Day”. På denne dag opfordres alle til klare sig uden at bruge så meget som ét eneste stykke papir. Dagen henvender sig især til virksomheder, der skal lære at blive mere effektive ved at digitalisere og fjerne papir fra arbejdsgangene.

Datoen er ikke valgt helt tilfældigt. På denne dag slutter Europas største messe for dokumenthåndtering i Tyskland, hvor der også bliver en del papirfri aktiviteter.

Et overblik over de forskellige arrangementer på den papirløse dag findes på denne side. De fleste finder sted i USA, men Danmark er også med. Her holder ECM Akademiet en workshop om, hvordan det kan lade sig gøre at leve uden papir.

I sagens natur skal deltagerne ikke regne med at få udleveret materiale på papir. Faktisk er det en betingelse for at komme med på AIIMs liste over arrangementer, at der ikke må benyttes papir i forbindelse med begivenheden.

Derfor kommer der heller invitationer på papir eller andet om den danske workshop, som i stedet satser på at sprede nyheden via sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn. Alt materialet bliver udleveret på selve dagen på en USB-stick.

I den mere humoristiske ende holdes blandt andet en tweet jam på Twitter allerede i dag om, hvordan vi kan slippe for papir i vores dagligdag.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere