Logitech: Vi har solgt en milliard mus

Logitech, der især er kendt for sine computermus, fejrer milepæl. En milliard mus er det blevet til. Se listen med de mange forskellige mus gennem årene her.

Logitech fejrer en milepæl i dag.

Ifølge en melding fra firmaet har Logitech nemlig sendt en milliard computermus på markedet til dato.

Det er selvfølgelig fordelagtigt for Logitechs formue, men det er også interessant for alle os med en lille interesse i computere og deres udvikling. For Logitechs lange produktlinje er nemlig også et interessant blik i historiebøgerne.

Se hele Logitechs tidslinje her.

Logitech blev grundlagt i Schweiz i 1981. I 1996 havde Logitech solgt de første 100 millioner mus. Syv år efter, i 2003, var der solgt 500 mio. Logitech-mus.

"Den almindelige brugers forhold til musen har ændret sig dramatisk i løbet af de seneste årtier fra i starten at være et rendyrket arbejdsredskab til nu at være en mere integreret del af det personlige liv. Det har altid været Logitechs ambition at skabe nyudviklinger, som imødekommer menneskets ændrede behov. Alene i de seneste fem år har det ført til udvikling og præsentation af verdens første lasermus, superhurtig scrolling og nanomodtageren," siger Gerald P. Quindlen, Logitechs president og chief executive officer.

Stort set samtidig med at Logitech kan fejre milepælen med salget af mus nummer én milliard, har musen også generel 40 års fødselsdag.

Doug Engelbart var en af de første med idéer til at gøre kommunikation med computeren med intuitiv. Det er hans oprindelige idé der kan ses her til højre.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere