Kom på Facebook med Xbox 360 og PS3

Nu slippes 60 millioner Xbox 360- og PS3-ejere ud på Facebook.

Fra denne uge er det muligt at koble sig på Facebook med Microsofts spillekonsol Xbox 360. Microsoft har udsendt en softwareopdatering til konsollen, som tilføjer en række nye funktioner - herunder også muligheden for at koble sig på Facebook og Twitter. Det kan betyde at Facebook med ét slag har fået millioner af nye potentielle brugere - det anslås at der er solgt 30 millioner Xbox 360-konsoller.

Den nuværende version af Facebook-klienten startes som selvstændig applikation på Xbox'en og kan ikke køre i baggrunden. Der er bl.a. mulighed for at tilføje sin egen musik til status-opdateringer på Facebook. Senere bliver det også muligt at offentliggøre billeder taget i Xbox-spil direkte på Facebook.

En anden nyhed i den seneste softwareopdatering til Xbox 360 er muligheden for at leje film i HD-kvalitet hos Zune Video. Det koster mellem 240 og 550 Microsoft-points per film (omkring 50 kroner for aktuelle HD-film), og der kan i øjeblikket vælges mellem omkring 100 forskellige titler. Der kan vælges mellem streaming eller download - der kræves mindst en 4 Mbit-forbindelse for streaming i HD-kvalitet.

I den såkaldte "party modus" kan op til otte venner se den samme film samtidig på hver deres Xbox 360 - det kræver dog at hver af deltagerne køber filmen.

Sony arbejder også på at tilføje Facebook-understøttelse til sin PlayStation 3-konsol, der ligeledes er solgt i omkring 30 millioner eksemplarer. Her er dog ikke tale om en fuldt funktionsdygtig Facebook-klient, som den Microsoft har udviklet, men kun en funktion, som binder spillerens konto på PlayStation Network og Facebook sammen. Så kan man f.eks. automatisk informere sine venner på Facebook om, hvilke trofæer man har opnået i sine spil.

Facebook er en del af den kommende firmware-opdatering 3.10 til PS3, der beskrives i denne Sony-blog.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere