Erik Damgaard købt ud af 7N

En gruppe medarbejdere med CEO Lars Wørzner i spidsen har købt Navision-stifteren Erik Damgaard ud af konsulenthuset 7N.

Navisionprofilen Erik Damgaards investeringsselskab, Erik Damgaard Porteføljeinvest , har solgt ejerandelen i det danske kosulenthus 7N til en række medarbejdere.

»Vi er en række nøglemedarbejdere, der har købt Erik Damgaards 40 procent aktieandel,« oplyser Lars Wørzner, der er direktør for konsulenthuset 7N.

Lars Wørzner har ejer nu seks procent af aktierne, efter at Erik Damgaard er købt ud. Hovedaktionæren Jeppe Hedaa har forsat 55 procent af aktierne i konsulenthuset.

Med en negativ egenkapital på næsten 390 millioner kroner i sidste regnskabsår, er Erik Damgaards Porteføljeinvest trængt. Og afhændelsen af aktierne i 7N er sikkert en positiv nyhed.

7N er såkaldt konsulent-broker, der sælger konsulenter til især store firmaers udviklingsafdelinger. Ifølge Lars Wørzner beskæftiger 7N i dag på globalt plan 500 konsulenter.

Omsætningen er i dag på omkring 400 millioner kroner. Målsætningen er ifølge Lars Wørzner, at den skal op over en milliard kroner i løbet af fire til fem år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere