Erik Damgaard købt ud af 7N

En gruppe medarbejdere med CEO Lars Wørzner i spidsen har købt Navision-stifteren Erik Damgaard ud af konsulenthuset 7N.

Navisionprofilen Erik Damgaards investeringsselskab, Erik Damgaard Porteføljeinvest , har solgt ejerandelen i det danske kosulenthus 7N til en række medarbejdere.

»Vi er en række nøglemedarbejdere, der har købt Erik Damgaards 40 procent aktieandel,« oplyser Lars Wørzner, der er direktør for konsulenthuset 7N.

Lars Wørzner har ejer nu seks procent af aktierne, efter at Erik Damgaard er købt ud. Hovedaktionæren Jeppe Hedaa har forsat 55 procent af aktierne i konsulenthuset.

Med en negativ egenkapital på næsten 390 millioner kroner i sidste regnskabsår, er Erik Damgaards Porteføljeinvest trængt. Og afhændelsen af aktierne i 7N er sikkert en positiv nyhed.

7N er såkaldt konsulent-broker, der sælger konsulenter til især store firmaers udviklingsafdelinger. Ifølge Lars Wørzner beskæftiger 7N i dag på globalt plan 500 konsulenter.

Omsætningen er i dag på omkring 400 millioner kroner. Målsætningen er ifølge Lars Wørzner, at den skal op over en milliard kroner i løbet af fire til fem år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere