Artikel top billede

TDC køber Onfone

Mobilopkomlingen solgt for 300 millioner kroner, hvilket TDC betegner som "en god handel".

Det blev TDC, der løb med opkomlingen Onfone, hvis priser har sat lus i skindpelsen hos stort set alle de øvrige teleselskaber, og presset økonomien hos de fire store netværksejere. TDC betaler i alt 300 millioner kroner for selskabet, hvilket betegnes som en "god handel" for TDC.

Ifølge TDCs koncernchef Henrik Poulsen var en handel ikke på tegnebrædtet, men så opstod der en god mulighed:

”Vi har fulgt situationen omkring Onfone nøje, men det er sket fra sidelinjen uden planer om at købe selskabet. Da vi inden for de seneste dage, lidt til vores egen overraskelse, fik præsenteret muligheden for at lave en god handel, valgte vi at benytte os af den,” siger Henrik Poulsen.

Handlen betyder, at Onfone skifter netværk fra Telenor til TDC. Onfone fortsætter som selvstændigt selskab med samme priser og vilkår, og stifteren Morten Strunge fortsætter som adm. direktør.

”Hensynet til vores kunder har været afgørende for os. Vi har ønsket at finde en stærk køber, og er derfor glade for den aftale, vi nu har indgået med TDC. Vores kunder sikres bedst muligt ved at blive en del af en meget robust koncern. Desuden får kunderne med overgangen til TDC’s netværk en bedre netværksoplevelse,” siger Morten Strunge.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere