Artikel top billede

Forhandlere glæder sig over ny C5-version

Nyheden om, at Microsoft om halvanden måned frigiver en opdateret version af økonomisystemet C5, fjerne usikkerheden om systemets fremtid, siger forhandlere.

Usikkerheden om fremtiden for økonomisystemet C5 er forsvundet som dug for solen, efter at Microsoft har bekræftet, at en ny version af programmet Dynamics C5 2010, bliver frigivet 1. december.

Hos Herlev-forhandlere Datek er direktør Gorm Hansen blandt de forhandlere, der mener, at der for længe har været usikkerhed om C5s fremtid.

»Det er rart, at Microsoft endelige har taget sig sammen til at gøre noget for at opdatere C5. Det har jo været lidt stedmoderligt behandlet,« siger Gorm Hansen og peger på, at det danskudviklede C5 trods sin meget stærke position på hjemmemarkdet, stort set ikke markedsføres eller sælges uden for landets grænser.

»Man må jo sige, at Microsoft er en international virksomhed, og det har nok betydet, at der har manglet forståelse for at bruge ressourcer på udvikling,« siger Gorm Hansen.

Også hos Hjørring-forhandleren Montes er der tilfredshed med, at der nu kommer en ny C5-version på gaden.

»Det er dejligt, at få bekræftet, at Microsoft fastholder deres udviklingsstrategi. Nu kan vi som forhandler være sikre på, at C5 findes i mange år frem,« lyder det fra direktør Jens Nielsen, Montes.

Han er især tilfreds med, at Microsoft samtidig åbner for at sælge C5 i en hostet version. Det vil gøre det lettere at skaffe flere og nye kunder, mener han.

»Når vi kan sælge en hostet C5 betyder det, at der ikke er nogen opstartsomkostninger for en ny installation. Når vi kan levere en hostet løsning skal kunden i princippet kun have installeret en pc, mens vi sørger for drift og backup. Det har hidtil kun været et tilbud til de helt store kunder, som har Navision og Axapta, men nu får de små kunder også adgang. Det gør det lettere at komme i gang, og det vil styrke vores forretning,« siger Jens Nielsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere