Bjarne Søballe til Salesworks

Tidligere Munk It-direktør, Bjarne Søballe er tilbage i CRM-verden som europæiske spydspids for det amerikanske konsulenthus Salesworks, der rådgiver om salg af salgssoftware.

Bjarne Søballe er blevet europæisk direktør for amerikanske Salesworks Systems, et selskab, der rådgiver softwareforhandlere til at blive bedre til at sælge. Her bliver han partner og skal være det amerikanske konsulenthus første fodfæste i Europa, og vil være ansvarlig for at opbygge en europæisk salgsorganisation og etablere sig på markedet. Salesworks systems har tidligere solgt til europæiske kunder, men Bjarne Søballe bliver den første permanente person placeret i Europa. 95 procent af Salesworks europæiske omsætning skal hentes udenfor Danmark.

Dermed forlader Bjarne Søballe webpubliceringsvirksomheden Uniflip, hvor han tiltrådte som direktør for kun tre måneder siden.

»Uniflip var ikke den rigtige hylde for mig, for det var ikke så meget direkte kontakt til kunderne, fordi virksomheden kun solgte via nettet,« forklarer Bjarne Søballe.

Salesworks Systems tilbyder blandt andet Microsoft-partnere rådgivning om salgsstrategier og sælgeruddannelse med fokus på salg af CRM- og ERP-produkter.

»Salesworks er min hjemmebane, som jeg har valgt, fordi jeg har lysten til at gå ud og hjælpe med det, jeg har gøre en forskel med,« siger den nyslåede europadirektør.

Salesworks indtog i Europa vækker tilfredshed hos Microsoft, som er Salesworks største samarbejdspartner.

»Det er en god nyhed – vi kender Salesworks Systems fra USA, hvor de har hjulpet en del af vore partnere, med at styrke salgsindsatsen for Microsofts forretningsløsninger. At de nu rykker til Europa og Danmark betyder, at også den danske og europæiske partnerkanal kan få gavn af den ekspertise der er opbygget.« siger Corporate Vice President, Klaus Holse Andersen, Microsoft.

Siden begyndelsen af 90’erne har Bjarne Søballe arbejdet med Navision inden for ERP-salgsløsninger. Først etablerede han Naviteam, der på få år voksede fra 6 til 90 ansatte. Herefter blev Naviteam solgt til det daværende Aston Group, der blev den førende Navision partner i Danmark, Europa og Australien. Her beklædte Bjarne Søballe flere internationale direktørposter, og stod blandt andet bag et turnaround i den britiske del af Aston Group. Senest har Bjarne Søballe ejet og ledet Munk IT, der voksede til over 130 ansatte og i 2007 blev solgt til Norriq.

I løbet af et par uger åbner Salesworks sit kontor på Sortedam Dossering i København, hvor Bjarne Søballe i løbet af et par år regner med at have mellem fem og ti medarbejdere ansat.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere